Dijous arriba una nova edició ampliada i amb caràcter internacional de la Trobada d´investigadors en càncer "Ciutat d´Alcoi"


  23-04-2019 | Alcoi   |  Visitas:111
Actualitat

Alcoi


El congrés, que es trasllada al CADA i es desenvoluparà en dos jornades, comptarà amb un centenar d’inscrits i la participació d’experts oncòlegs procedents d’un dels centres més prestigiosos a nivell mundial

‘Avancem en la lluita contra el càncer’ és el títol de les jornades que acollirà Alcoy a partir de dijous, en una nova edició, la quarta ja, de la Trobada d’investigadors i investigadores en càncer ‘Ciutat d’Alcoi’. Entre les novetats d’enguany es troba el seu trasllat a l’edifici de l’IVAM-CADA Alcoi, a més de desenvolupar-se en dos jornades consecutives, dijous i divendres. També la quarta edició pren carácter internacional, ja que comptarà amb la participació d’experts d’alt nivel procedents d’un dels centres oncològics amb més prestigi arreu del món, com és la Fondazione IRCCS Istituto Nazionale dei Tumori.

La trobada es duu a terme a iniciativa del CEM +QUEUNTRAIL, organitzador del Trail Solidari Alcoi, de la mà de la Fundació per al Foment de la Investigació Sanitària i Biomèdica (FISABIO), dependent de la Conselleria de Sanitat de la Generalitat Valenciana; i la col•laboració de l'Ajuntament d'Alcoi, el Campus d’Alcoi de la UPV (Universitat Politècnica de València) i Nirvel Cosmetics. La motivació de la trobada és ben clara, ja que el Trail Solidari, des del seu recolzament a la lluita contra el cáncer, vol contribuir al foment de la investigación en aquest camp.
L’objetiu de les jornades és donar a conéixer, en un context pròxim a la societat, els treballs que estan desenvolupant els investigadors i investigadores de la Comunitat Valenciana en l'avanç del coneixement i en la lluita contra el càncer en tots els seus aspectes. Es preten, a més, que el congrés servisca com un punt de trobada entre el personal d'investigació de la Comunitat Valenciana, per a fomentar sinergies entre diferents grups i disciplines.

La trobada espera reunir a un centenar d’assistents, majoritàriament investigadors i investigadores de la Comunitat Valenciana amb línies d'investigació en càncer, així com personal facultatiu en qualsevol branca biomèdica, tècnics de laboratori i estudiants universitaris en fase de grau i postgrau.

Estarà estructurada en cinc simposis que abordaran la investigació del càncer des de diferents punts de vista: investigació bàsica; prevenció i salut pública; investigació traslacional; i investigació aplicada. Cada simposi comptarà amb quatre ponències i en elles es presentaran projectes i resultats de grups d'investigació de la Comunitat Valenciana (adjuntem programa).

Les jornades arrancaran dijous a les deu del matí, amb la inauguració a càrrec dels organitzadors, i entre les autoritats està prevista l’assistència de la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, junt a la directora general d’Investigació, Innovació, Tecnologia i Qualitat, Ana María Ávila.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

L’Agència Impuls Emprenedor i Empresa Comarcal de l’Alcoià i el Comtat creix en 2019

XXIV Campionat d'Espanya d'Hoquei Patins de seleccions autonòmiques sub-16

Ampla programació d’activitats per a aprendre a viure de forma saludable el 31 de maig, Dia Mundial Sense Tabac

AITEX ha organitzat cursos d'indumentària modernista

Adjudicades les obres de l’eix municipal cicle-vianant entre Cocentaina i Batoi

En marxa les obres de la segona fase de consolidació del talús del riu Barxell

Alcoi ja forma part de la xarxa mundial «Ciutats Amigables amb les Persones Majors»

El ple municipal dóna llum verda a la proposta final del Pla General Estructural El PGE és un dels principals documents urbanístics de la ciutat i una guia de l’evolució futura del territori

Alcoi presenta la Setmana Europea dels Cementeris 2019


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.