El cinema en valencià arribarà a més de 1600 alumnes alcoians en 2018

02-03-2018   |  Visitas:226

El Programa de Cinema en Valencià de la Regidoria de Política Lingüística de l’Ajuntament d’Alcoi que ofereix als centres educatius pel•lícules adaptades als diferents públics doblades al valencià ha rebut en la campanya del 2018, una reserva d’un total de 1667 alumnes.

En el programa que es du endavant del 19 de febrer al 15 de març als matins al saló d’actes del Centre Cultural Mario Silvestre participen 8 centres escolars de la ciutat: El Romeral, Miguel Hernandez, Salesianos San Vicente Ferrer, Tomás Llàcer, Sant Vicente de Paúl, Sagrada Família, Salesianos Juan XXIII, Carmelites - La Presentació i José Arnauda. Aquests dos últims s’incorporen aquest any a la campanya. El cicle es celebra en aquestes dates per no interferir en el desenvolupament del curs.
Aquest curs es projecten 6 pel•lícules diferents, recomanades per als diferents cicles educatius: Dos col•legues al rescat, Mascotes, Your name, Angry Birds, Superherois, La vida d’En Carbassó i El regal de la Molly Monstre.

Raül Llopis destaca que: «Des de l’ajuntament i com no, des de la regidoria de política lingüística continuem apostant per fer aquests cicles de cinema en valencià, donant l’opció a que tots els centres de la ciutat puguen optar a vindre al centre cultural a gaudir d’un matí de cinema amb unes projeccions divertides i interessants per als més menuts en valencià, una llengua que hui en dia ja no poden sentir a la televisió, d’aquesta manera poden veure els infants el valencià a la pantalla. Agraïm als centres educatius la seua implicació també en aquest projecte».

Recordem que de les diferents regidories de l’Ajuntament, s'organitzen activitats per als alumnes alcoians de tot tipus, a més del cinema en valencià, tenim, per exemple, esportives com l’Escola Poliesportiva d’Iniciació (EPI); l’Escola Municipal de Teatre; el Consell Local de la Infància i l’Adolescència (CLIA); programes de Medi Ambient; l’Esmorzar Saludable i Aula PI de la Regidoria d’Educació; i tallers de robòtica i programació des d’Agoralab, entre altres. L’any passat, també es va iniciar la Mostra de Teatre Escolar implicant a un gran nombre de centres educatius.Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

Videos de las Entradas en Alcoy: Entrada del Cristians y Entrada del Moro

Activitat de ball de cara a la segona edició de la Fira Modernista de Alcoi

Festes d´Alcoi : 22,23 i 24 d´abril

La Regidoria de Polítiques Socials de l'ajuntament d'Alcoi ha dut endavant una nova activitat intergeneracional

Alcoi celabrarà el dia del llibre el dijous 12 d'abril

La 7a edició de l'Esport en 3D busca disseny per al seu cartell anunciador

Limitado el tránsito de vehículos a la Font Roja durante Semana Santa

Les arts escèniques dels escolars alcoians tornaran a tindre una Mostra pròpia

Els guanyadors del European 14 realitzaren el pla de reforma integral de la plaça Al-Azraq

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en