El Consell Escolar Municipal acorda el Calendari Escolar 2019-2020


  20-07-2019 | Alcoi   |  Visitas:99
Actualitat

Alcoi


L聮enviar脿 a la Conselleria d聮Educaci贸 per a la seua aprovaci贸 definitiva
Una vegada s'ha reunit el Consell Escolar, ja s'han acordat els dies de festius locals que es traslladaran a Conselleria per a la seua aprovaci贸. Des de Conselleria ja es va publicar el calendari escolar amb els festius a falta de les festes locals.
Les classes comen莽aran el 9 de setembre en Infantil, Prim脿ria, Secund脿ria, Batxillerat, i Formaci贸 Professional. D'altra banda, acabaran el 16 de juny de 2020 en ESO, Batxillerat i FP; i el 18 de Juny en Infantil i Prim脿ria.

Excepcionalment, l'alumnat que curse programes formatius de qualificaci贸 b脿sica iniciar脿 les activitats escolars el 23 de setembre de 2019 i finalitzar脿 el 16 de juny de 2020.
En formaci贸 de persones adultes comen莽aran el 17 de setembre de 2019 i finalitzaran el 12 de juny de 2020. En ensenyaments esportius reglats i art铆stics comen莽aran el 23 de setembre de 2019 i finalitzaran el 16 de juny de 2020; i finalment els ensenyaments d'idiomes comen莽aran l'1 d'octubre de 2019 i finalitzaran el 24 de juny de 2020.
Les vacances de Nadal seran des del 23 de desembre de 2018 al 6 de gener de 2019 -ambd贸s inclosos- i les de Pasqua del 9 al 20 d'abril de 2019, ambd贸s tamb茅 inclosos.
Seran festius de Conselleria els dies: 9 d'octubre, Dia de la Comunitat Valenciana; 1 de novembre, Festa de Tots Sants; 6 de desembre, Dia de la Constituci贸; 19 de mar莽, Sant Josep; i 1 de maig, Festa del Treball.

El Consell Escolar Municipal ha presentat a la Conselleria d'Educaci贸 els seg眉ents dies festius locals: divendres 14 de febrer, divendres 20 de mar莽 i dimarts 28 d'abril, que ser脿 el dia del Descans. Recordem que les Festes de Moros i Cristians seran 25, 26 i 27 d聮abril de 2020. Tamb茅 han sol聲licitat que el dilluns de Sant Vicent, 20 d'abril, no siga festiu en Alcoi i substituir-lo pel dia 24 d'abril, dia dels M煤sics.
Aquesta ha estat la primera reuni贸 del nou consell escolar municipal per als propers quatre anys, ja que ahir es va provar la constituci贸 en el Ple Ordinari.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

Programa "El Dato" amb Patricia Blanquer, Diputada socialista per Alacant

Comencen els treballs d'asfaltat de carrers en el pol铆gon de Batoi

III Aplec de Danses Santa Cec铆lia 聳 Compartint tradicions fem germans

Els majors d'Alcoi celebren les seues XXXII Jornades de Conviv猫ncia

Consumir en els comer莽os del barri 茅s una bona f贸rmula per a contribuir a la recuperaci贸 local

Premis de l麓Esport 2019: N茅stor Abad, Jorge Molina, Maia Ll谩cer, M贸nica Castillo y Antonio Jord谩

Les empreses Acetex i Alcoy Industrial firmen un conveni

En "El Mes de la M煤sica", visitem a la Corporaci贸 Musical Primitiva d'Alcoi

Cr贸nicas de los equipos Seniors del NB Alcoi del 10 de noviembre


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.