El Consell Escolar Municipal acorda el Calendari Escolar 2019-2020


  20-07-2019 | Alcoi   |  Visitas:67
Actualitat

Alcoi


L’enviarà a la Conselleria d’Educació per a la seua aprovació definitiva
Una vegada s'ha reunit el Consell Escolar, ja s'han acordat els dies de festius locals que es traslladaran a Conselleria per a la seua aprovació. Des de Conselleria ja es va publicar el calendari escolar amb els festius a falta de les festes locals.
Les classes començaran el 9 de setembre en Infantil, Primària, Secundària, Batxillerat, i Formació Professional. D'altra banda, acabaran el 16 de juny de 2020 en ESO, Batxillerat i FP; i el 18 de Juny en Infantil i Primària.

Excepcionalment, l'alumnat que curse programes formatius de qualificació bàsica iniciarà les activitats escolars el 23 de setembre de 2019 i finalitzarà el 16 de juny de 2020.
En formació de persones adultes començaran el 17 de setembre de 2019 i finalitzaran el 12 de juny de 2020. En ensenyaments esportius reglats i artístics començaran el 23 de setembre de 2019 i finalitzaran el 16 de juny de 2020; i finalment els ensenyaments d'idiomes començaran l'1 d'octubre de 2019 i finalitzaran el 24 de juny de 2020.
Les vacances de Nadal seran des del 23 de desembre de 2018 al 6 de gener de 2019 -ambdós inclosos- i les de Pasqua del 9 al 20 d'abril de 2019, ambdós també inclosos.
Seran festius de Conselleria els dies: 9 d'octubre, Dia de la Comunitat Valenciana; 1 de novembre, Festa de Tots Sants; 6 de desembre, Dia de la Constitució; 19 de març, Sant Josep; i 1 de maig, Festa del Treball.

El Consell Escolar Municipal ha presentat a la Conselleria d'Educació els següents dies festius locals: divendres 14 de febrer, divendres 20 de març i dimarts 28 d'abril, que serà el dia del Descans. Recordem que les Festes de Moros i Cristians seran 25, 26 i 27 d’abril de 2020. També han sol•licitat que el dilluns de Sant Vicent, 20 d'abril, no siga festiu en Alcoi i substituir-lo pel dia 24 d'abril, dia dels Músics.
Aquesta ha estat la primera reunió del nou consell escolar municipal per als propers quatre anys, ja que ahir es va provar la constitució en el Ple Ordinari.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

El Campus d'Alcoi de la UPV col·laborarà amb la Setmana Modernista

La Setmana Modernista d'Alcoi també al Cementeri

Lorena Zamorano: "Una vegada més, els alcoians hem de pagar la nefasta gestió del PP"

Homenatge del poble d´Alcoi a la seua patrona, la Mare de Déu dels Lliris

Alcoi publica les bases per a premiar al millor cartell anunciador de la CXXXV Cavalcada dels Reis d'Orient d'Alcoi per a l'any 2020.

Vora un miler de persones gaudeixen de la setena edició del Rural FilmFest en la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat

La "Asociación Provincial de Turismo Alicante Interior" ha preparat una activitat de promoció per al cap de setmana de la Fira Modernista.

Més de 25.000 persones fan ús de les piscines municipals durant el mes de juliol Durant aquesta temporada han fet ús de les instal•lacions un total de 35.291 usuaris

L'ajuntament finalitza una nova instal•lació fotovoltaica en un edifici municipal


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.