El conservatori de Dansa celebra la seua setmana cultural15-02-2018   |  Visitas:200

LORENA LUZ APARICIO IMPARTIRÀ CLASSES DURANT UNA SETMANA
El Conservatori de Dansa d'Alcoi celebra la seua setmana cultural. Durant aquesta setmana, un professor de prestigi internacional, en aquesta ocasió, Lorena Luz Aparicio, impartirà classes de dansa als alumnes del Conservatori amb la finalitat que aquests adquirisquen més coneixements en les especialitats que estudien durant el curs escolar.
En aquesta ocasió, l'especialitat que s'impartirà és la de Tècniques Somàtiques (Tècnica i pràctica per a la millora de l'entrenament i consciència corporal de l'alumne), a les classes del qual assistiran els alumnes del Centre matriculats en Grau Elemental, Preparatori 7 anys i els tres Cursos d'Ampliació d'Estudis. Les classes s'impartiran en jornada de tarda des del dilluns dia 19 fins al divendres 23.
La professora convidada per a impartir el curs serà Lorena Luz Aparicio, actualment professora del Conservatori Superior de Dansa d'Alacant en l'especialitat de Ciències de la Salut per a la Dansa.
L'edil d'Educació, Alberto Belda, ressalta «el compromís amb el Conservatori tant en música com en dansa des de l'Ajuntament ha estat constant els darrers anys. Per exemple, hem ampliat les especialitats i creat noves borses d'ocupació per a diferents disciplines. A més, s'ha invertit per millorar el sòl perquè els alumnes de dansa puguen treballar en les millors condicions».
Belda conclou: «Des del Conservatori Municipal d'Alcoi han sortit grans professionals de dansa i música, que treballen a tot el món amb un reconegut prestigi, estem orgullosos d'ells i seguim treballant per seguir creant professionals que exporten el nom d'Alcoi a través d'aquestes arts».
LORENA LUZ APARICIO
Lorena Luz Aparicio, va formar part de Companyies professionals de Dansa Espanyola, entre unes altres; La «Compañía Andaluza de Danza!, la companyia d'Antonio Márquez, companyia de Joaquín Cortés, companyia de Mario Maya, també va ser assistent de coreografia per a programes televisius, grups de teatre i teatre musical.
Elabora el seu propi projecte de companyia; «Danza en Compañía», guanyador de «La Maratón en Danza» de Madrid, participant en xarxes de teatres amb l'espectacle «Alma Morena».
Paral•lelament cursa estudis com a entrenadora personal, re-educadora postural i instructora de la metodologia Pilates, participant impartint en Master Class com a docent convidada en Fòrums Internacionals d'Entrenadors personals i Conservatoris professionals.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

Jornada informativa del Pla de Reforma Interior d'Habitatges -RENHATA-

Els Museus de la ciutat reben més de 2.600 visitants aques cap de semana

I Milla Solidaria Col·legi Esclaves.

Esport en 3D a Alcoi

Servei d'interpretació en llenguatge de signes al Museu Explora

La 28a edició de la Mostra de Teatre comença amb un divertit muntatge protagonitzat per Javier Gurruchaga

Presentació del recull musical "Huellas y memorias"

200 Joves es troben a l'àgora en les IV Jornades Erasmus +

La Generalitat dóna llum verda a l'ampliació del Poliesportiu Francisco Laporta


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en