El Dia de la Pau, una festa per als escolars d’Alcoi01-02-2018   |  Visitas:347

Amb dos actes a l’aire lliure i un més en el Saló de Plenaris.

El Dia Escolar de la Pau i la No Violència ha sigut celebrat amb molta intensitat pels col•legis d’Alcoi tan públics com concertats.

Tres han sigut els actes més importants d’aquesta celebració, dos d’ells a l’aire lliure i un més a cobert en l’Ajuntament.

Els dos a l’aire lliure s’han tingut lloc en dos parcs, un del centre, La Glorieta, i altre de la Zona Nord, en l’Amfiteatre Amando Blanquer de la Zona Nord. Allí s’han reunit milers d’alumnes dels diferents centres escolars de totes les edats per a fer actes commemoratius d’aquesta efemèride.

Balls, música, frases, muntatges en paper i fins i tot la famosa ‘onada mexicana’ han sigut alguns dels elements protagonistes d’aquesta celebració inicial a l’aire lliure.
Més tard, en el Saló de Plenaris de l’Ajuntament s’han citat alumnes de 3 i 4º d’ESO per a participar en l’activitat ‘Una pregunta per la pau’, amb la participació del regidor d’Educació Alberto Belda i de Jesús Martíinez, de la xarxa d’Escoles de la Unesco.Alcoi, Dia de la Pau, zona nord, 30/01/18 from Intercomarcal TV on Vimeo.


Alcoi, Dia de la Pau, Glorieta, 30/01/18 from Intercomarcal TV on Vimeo.Alcoi, Dia de la Pau, Ajuntament d'Alcoi (1ª Part), 30/01/18 from Intercomarcal TV on Vimeo.Alcoi, Dia de la Pau, Ajuntament d'Alcoi (2ª Part), 30/01/18 from Intercomarcal TV on Vimeo.


Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

Fiesta del Pasodoble y "Nit de l'Olla"

La Generalitat ajuda a finaçar dos importants projectes per a la ciutat

El Campus d'Alcoi de la UA obrirà amb 60 places de Mestre d'Infantil a la Cambra de Comerç el pròxim curs

A partir d'agost no es pagarà per aparcar als carrers d'Alcoi

Actos del Día del Alardo de las fiestas de Alcoi - Día 24 d´abril

Cumbre rotaria en Alcoy para el inicio oficial del Rotary Club Alcoy Font Roja

L’auditori Armando Blanquer acollirà el 16 de juny un show freestyle de rap

El diumenge 10 de juny tindrà lloc la tradicional cursa '10K Alcoi Via Verda'

XIII edició del Festival Intercomunitari de Música en l’ESO (FIMESO)


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en