El Dia de la Pau, una festa per als escolars d’Alcoi01-02-2018   |  Visitas:365

Amb dos actes a l’aire lliure i un més en el Saló de Plenaris.

El Dia Escolar de la Pau i la No Violència ha sigut celebrat amb molta intensitat pels col•legis d’Alcoi tan públics com concertats.

Tres han sigut els actes més importants d’aquesta celebració, dos d’ells a l’aire lliure i un més a cobert en l’Ajuntament.

Els dos a l’aire lliure s’han tingut lloc en dos parcs, un del centre, La Glorieta, i altre de la Zona Nord, en l’Amfiteatre Amando Blanquer de la Zona Nord. Allí s’han reunit milers d’alumnes dels diferents centres escolars de totes les edats per a fer actes commemoratius d’aquesta efemèride.

Balls, música, frases, muntatges en paper i fins i tot la famosa ‘onada mexicana’ han sigut alguns dels elements protagonistes d’aquesta celebració inicial a l’aire lliure.
Més tard, en el Saló de Plenaris de l’Ajuntament s’han citat alumnes de 3 i 4º d’ESO per a participar en l’activitat ‘Una pregunta per la pau’, amb la participació del regidor d’Educació Alberto Belda i de Jesús Martíinez, de la xarxa d’Escoles de la Unesco.Alcoi, Dia de la Pau, zona nord, 30/01/18 from Intercomarcal TV on Vimeo.


Alcoi, Dia de la Pau, Glorieta, 30/01/18 from Intercomarcal TV on Vimeo.Alcoi, Dia de la Pau, Ajuntament d'Alcoi (1ª Part), 30/01/18 from Intercomarcal TV on Vimeo.Alcoi, Dia de la Pau, Ajuntament d'Alcoi (2ª Part), 30/01/18 from Intercomarcal TV on Vimeo.


Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

Jornada informativa del Pla de Reforma Interior d'Habitatges -RENHATA-

Els Museus de la ciutat reben més de 2.600 visitants aques cap de semana

I Milla Solidaria Col·legi Esclaves.

Esport en 3D a Alcoi

Servei d'interpretació en llenguatge de signes al Museu Explora

La 28a edició de la Mostra de Teatre comença amb un divertit muntatge protagonitzat per Javier Gurruchaga

Presentació del recull musical "Huellas y memorias"

200 Joves es troben a l'àgora en les IV Jornades Erasmus +

La Generalitat dóna llum verda a l'ampliació del Poliesportiu Francisco Laporta


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en