El dilluns 29 de juny obriran les piscines municipals


  08-06-2020 | Alcoi   |  Visitas:176
Esports

Alcoi

Hi haurà mesurades especials per la Covid-19.

Les piscines municipals de Caramanxel, Batoi i José Trenzano Alós obriran les seues portes el dilluns 29 de juny en una temporada estival que lògicament ve molt marcada per la Covid-19 i les diferents fases de la transició cap a una nova normalitat. El tancament de les piscines està previst per al 30 d'agost.

Des de l'Ajuntament d'Alcoi, a través de la Regidoria d'Esports, s'ha treballat i es continua treballant perquè les piscines complisquen en tot moment amb les mesures higièniques, sanitàries i de seguretat necessàries en l'actual context per a tranquil·litat de tots els usuaris i usuàries.

Aforament, distància, higiene i desinfecció són els principis sobr
e els quals es treballa per a determinar les actuacions a realitzar en les diferents instal·lacions i l'ús que es faça d'aquestes. A mesura que es vagen perfilant i coneixent els protocols marcats per les administracions sobre l'obertura i l'ús de les piscines s'anirà informant a la ciutadania de la manera en el qual han d'accedir i gaudir d'aquestes.

El regidor d'Esports, Miguel Juan Reig, comenta que " l'obertura de les piscines suposa a més d'una oferta lúdica i recreativa per a la ciutat, la creació de més de 20 llocs de treball temporals entre socorristes i taquillers. Enguany, hem de tindre en compte, més que mai, uns conceptes claus com són l'aforament, distància, higiene, desinfecció i respecte, ja que són bàsics per a complir amb la normativa que imposa la Covid-19 i per a garantir el bany del qual sempre han pogut gaudir els veïns i les veïnes d'Alcoi en l'època estival".

D'altra banda s'han realitzat millores d'accés als gots de bany i dotació d'aigua calenta en els vestuaris de les piscines de Batoi i en la piscina Municipal José Trenzano Alós, a més de les tasques de manteniment i de pintura habituals, desenvolupades durant aquests dies previs a l'obertura.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

Alcoi consolida la seua capitalitat en el primer any de legislatura

Naix a Alcoi la plataforma cultural INDUSTRI.ART

Les piscines municipals obriran el 29 de juny

El dilluns 29 de juny obriran les piscines municipals

El muBOma reabre mañana miércoles sus puertas con amplias medidas de seguridad e higiene

Més de 3.200 escolars han participat enguany en la campanya d’educació viària de la policia local

Millorar el present, garantir el futur. Article d'opinió de l'alcalde d'Alcoi, Toni Francés

Presentació d'AMICA i actualitat festera d'Alcoi

El PP propone reclamar al Gobierno central más recursos para superar la crisis


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.