El projecte Sang Valent dAlcoi ompli de solidaritat les aules i enguany supera les expectatives


  19-02-2021 | Alcoi   |  Visitas:383
Actualitat

Alcoi

Lalumnat i el professorat dels Collegis Jos Arnauda, San Vicente de Pal, Sant Roc i Santa Ana han dedicat els seus esforos a una tasca educativa molt especial i amb una gran repercussi social. Lalumnat d'aquest A.P.S han creat, realitzat i dut a terme, una Campanya de Donaci de Sang, que porta com a ttol SANG VALENT͔.
Aquest projecte ja ha demostrat tenir una bona acceptaci i repercussi, tant en els alumnes, famlies i per la gent disposada a donar sang per una bona causa. Un proyecte que posa lalumnat en el centre la solidaritat com a vertaders protagonistes.

Hui se nhem vingut fins al Collegi de Santa Ana per a conixer de primera m els resultats de la campanya 2021 i parlar amb alguns dels seus protagonistes.

Donar sang s donar vida, perqu les transfusions no sols formen part del tractament de determinades malalties, sin tamb ajuden a salvar vides davant situacions mdiques d'extrema gravetat, com en cas d'hemorrgies per accidents de trnsit, per posar un exemple senzill.

Cada persona t aproximadament cinc litres de sang que el cor impulsa a travs de les artries per a arribar a tots els teixits de l'organisme i recupera a travs de les venes desprs d'oxigenar-se en els pulmons. El 55% de la sang s plasma, un lquid que serveix de mitj de suspensi a les plaquetes, els glbuls rojos i els leuccits o glbuls blancs.

Donar sang s vida. Donar sang la millor manera destimar-nos. Celebrem Sang Valent, tot lany!


(DIRECTE)
(REPORTATGE)

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

El projecte Sang Valent dAlcoi ompli de solidaritat les aules i enguany supera les expectatives

Los autnomos y microempresas de Alcoy ya pueden solicitar las ayudas Parntesis, con un total de ms de 1,4 millones de euros

La Polica Nacional ha detenido a un reclamado que llevaba huido de la justicia desde el ao 2016

Hablamos con el presidente de Jvenes Empresarios de Alcoi Comtat i Foia

La Policia Nacional det a una parella a Alcoi, per presumptes agressions al seu beb de tres mesos

Se anulan los festivos locales

Parlem amb la portaveu de Guanyar Alcoi, Sandra Obiol

Nou Heliport a Alcoi

Alcoi comena a pagar les primeres 55 ajudes Parntesi a autnoms i microempreses


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.