El Turisme de Congressos porta a Alcoi prop de 70.000 persones


Comparte esta noticia en:

13-03-2018 | Alcoi   |  Visitas:168

ES CALCULA QUE HA GENERAT UN IMPACTE ECONÒMIC DE MÉS DE 9 MILIONS D’EUROS
En el temps que portem de legislatura la ciutat ha acollit un total de 625 MICEs amb 69.809 assistents, des de 2015 fins al final de 2017. L'OMT defineix el turisme MICE (sigles en anglés dels termes: reunions, incentius, congressos i esdeveniments) com el conjunt de viatges amb motivació principal per assistir a reunions d'un mínim de 10 participants i 4 h de durada. El MICE es compon d'elements associats a l'oci (transport, allotjament, restauració) i d'uns altres de transferència de coneixement (expositors, organització, etc.).
Aquest turisme de congressos ha tingut un important impacte econòmic en la nostra ciutat, es calcula que 9.089.131,8 euros. La despesa mitjana per congressista es fa basant-se en l'Informe MICE de la Comunitat Valenciana 2015 que és de 42 €/dia, exclòs cost d'allotjament i una estada mitjana de 3,1 dies per congressista.
«Des de la regidoria hem determinat quatre àrees per a determinar les línies d'actuacions, que al mateix temps són transversals: Turisme de Congressos, Turisme Rural (inclou l'esportiu i de muntanya), Turisme Idiomàtic (Especialment els alumnes d'Intercanvi) i Turisme Familiar; en aquest cas ressaltem les bones xifres que ens ha donat el de congressos», explica la regidora de Turisme, Lorena Zamorano.
«Hem de destacar la important labor que estan fent els professionals del sector per a adaptar-se al turisme del segle XXI; en els últims anys hi ha hagut molts canvis i aqueix esforç es veu recompensat amb aquestes xifres», conclou Zamorano.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

Alcoi viatja al seu passat modernista: Una gran fira per una gran ciutat

Presentació dels dos cotxes elèctrics que ha adquirit l'ajuntament per a la Brigada d'Obres

Ja han acabat les obres de reparació del tauler del Pontó de Sant Jaume

Talls de trànsit i canvis d'autobús per la Fira Modernista

RIVERFIT MAD RACE es la carrera de obstáculos que pondrá a prueba tu fuerza y destreza, así como la capacidad de reírte y disfrutar de las dificultades

Pressupostos Participatius 2019

Programa formatiu dirigit a aturats majors de 30 anys

Alcoy concede la licencia de obras para la nueva planta de Pediatría del Hospital

Es presenta la Guia de la Fira Modernista


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en