Els animadors de Joventut promocionen les activitats de la regidoria entre els joves


  21-07-2020 | Alcoi   |  Visitas:191
Actualitat

Alcoi

L'objectiu està dins de l'estratègia d'aquest àmbit municipal d'eixir al carrer per a donar a conéixer totes les seues activitats

Els animadors de la Regidoria de Joventut van estar la setmana passada als carrers d'Alcoi per a donar a conéixer, als joves de la ciutat, les activitats que es realitzen al Club Jove i la tasca informativa i formativa que realitza l'Espai Jove, situat al Centre Cervantes Jove (CCJ).

Els monitors van estar presents a tres zones de la ciutat, parc de Cervantes i els barris de l’Eixample i Santa Rosa durant el divendres, per a traslladar-se el dissabte, al Poliesportiu de Caramanxel de la Zona Nord. Amb l'eixida es pretenia conversar amb els joves en espais i moments d'oci, de manera relaxada, per a conéixer les seues inquietuds i preguntar sobre quines altres activitats els agradaria que es programaren des de la Regidoria de Joventut.

A banda d'escoltar als joves, els animadors municipals també els van informar de tot allò que es realitza des de la Regidoria, sobretot, de les diferents activitats enfocades a aquest tipus de públic, englobades en el Club Jove que es programen mensualment. D'altra banda, també se'ls explicava els cursos formatius i les diferents possibilitats d'informació, específiques en l'àmbit juvenil, que poden rebre des de l'Espai Jove situat a l'antic edifici de Cervantes.

La regidora de Joventut, María Baca, recorda la importància d'estar sempre en contacte directe amb la joventut alcoiana: "Des de la regidoria de joventut ens hem marcat com un dels nostres objectius més importants estar més temps al carrer, contactant i escoltant a joves de diferents edats, sobretot, aquells que no són usuaris habituals dels nostres serveis per a informar-los i també per a conéixer les seues necessitats que en un col•lectiu com el de la joventut evolucionen i canvien molt ràpidament".

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

Reunión sin acuerdo para la vuelta de la gestión pública de la residencia DomusVi

El CD Alcoyano pasa a la final tras un partido muy competido contra el CF Intercity (0-0)

La biblioteca Tirisiti penja el cartell de complet en totes les activitats del mes de juliol

Inventari complet del llegat de Camilo Sesto a Alcoi

Commemoració de la festivitat de la Verge dels Lliris

Els animadors de Joventut promocionen les activitats de la regidoria entre els joves

Alcoi adjudica la col·locació de punts de WIFI gratuïta en llocs públics

La Generalitat fa costat a les polítiques locals amb 6,5 milions d’euros durant 2019

Les piscines municipals comptabilitzen un total de 15.858 usuaris durant el mes de juliol


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.