Els polígons industrials de la ciutat veuen millorats els seus accessos29-12-2017   |  Visitas:149


LA MESURA FORMA PART DEL PLA DE MODERNITZACIÓ IMPULSAT PER L’IVACE I L’AJUNTAMENT D’ALCOI
Una de les prioritats del programa de modernització i millora de les àrees industrials, aplicat a la ciutat d’Alcoi durant els últims mesos, ha estat la millora de l’accessibilitat als polígons. Les cinc zones industrials han vist millorats els seus accessos gràcies a la inversió conjunta realitzada per l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) i l’Ajuntament d’Alcoi, que en total ascendeix a més de 3,8 milions d’euros.
Als polígons Santiago Payà i Sant Benet s’ha realitzat el desdoblament en dos carrils del carrer Filà Andaluces, s’ha instal•lat un nou sistema d'il•luminació i s’estan disposant noves voreres en aquest mateix vial. A més s’estan ultimant els detalls de la rotonda que connecta el carrer Filà Benimerins amb el de Filà Andaluces. D’altra banda, també s’ha actuat sobre un tram del Camí la Murtera.
En La Beniata s’ha millorat part de les voreres del carrer Alacant i s’ha plantat nou arbrat d’alineació en el carrer Filà Verds.
Per a Cotes Altes s’ha repavimentat i millorat les condicions generals del carrer Filà Cordón, el considerat vial d’accés a la zona oest del polígon.
En Cotes Baixes s’ha millorat la rotonda d’accés al polígon (pel carrer C), instal•lant un rètol identificatiu amb el nom d’aquesta àrea industrial. També s’ha urbanitzat la prolongació de l’Avinguda Hispanitat, la qual connectarà amb la part superior de la zona verda una vegada aquesta última haja estat finalitzada.
Quant al polígon del Castellar s’ha treballat fonamentalment sobre la zona d’estacionament adjacent a la nau industrial que es troba al centre del polígon.Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

El Campus d'Alcoi de la UA obrirà amb 60 places de Mestre d'Infantil a la Cambra de Comerç el pròxim curs

Actos del Día del Alardo de las fiestas de Alcoi - Día 24 d´abril

A partir d'agost no es pagarà per aparcar als carrers d'Alcoi

Cumbre rotaria en Alcoy para el inicio oficial del Rotary Club Alcoy Font Roja

L’auditori Armando Blanquer acollirà el 16 de juny un show freestyle de rap

XIII edició del Festival Intercomunitari de Música en l’ESO (FIMESO)

El diumenge 10 de juny tindrà lloc la tradicional cursa '10K Alcoi Via Verda'

Más de un millar de personas participaron en la conclusión del Deporte Adaptado de los Juegos Deportivos de la CV

Els treballs d’adequació de l’àrea infantil ubicada al parc de Batoi han finalitzat


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en