Es facilita la inscripció i la forma de pagament per al Trofeu Filaes 201802-03-2018   |  Visitas:113

EN UNA REUNIÓ CELEBRADA AHIR ES VAN APROVAR CANVIS PER A LA CURSA D’ATLETISME I LA MODALITAT DE FUTBOL PER A VETERANS I JUVENILS
El Trofeu Filaes 2018, que se celebrarà els dies 30 i 31 de març, presenta importants novetats per a aquest any, sobretot en la tramitació de les altes, que es realitzarà de manera telemàtica, i la forma de pagament, la qual s’encarregarà d’unificar l’Associació de Sant Jordi. Així es va anunciar ahir a la vesprada en una reunió que va tindre lloc a les instal•lacions del Centre d’Esports, on es va personar un nombrós grup de festers. Alguns canvis es van aprovar, referents a les modalitats de la cursa d’atletisme i la composició dels equips de futbol de veterans i juvenils, i d’altres es van ajornar per a la reunió de l’1 de març, com la possibilitat de disposar d’àrbitres federats per al futbol sala, l’edat mínima per a participar en la competició de tenis taula, o l’opció d’incloure una prova de crossfit.
Per tal d’evitar tota la paperassa, des de la regidoria d’esports s’han preparat uns formularis en format digital que es remetran a cadascuna de les filaes i que a la vegada hauran de ser emplenats i enviats de tornada des del correu del primer tro; d’aquesta manera es pot exercir una tasca de verificació. La designació dels equips i dels delegats s’ha d’enviar al correu alcoydeportes@gmail.com, incloent-hi el DNI escanejat dels participants en categories benjamí, aleví, cadet, infantil i juvenil. D’altra banda, el llistat dels jugadors, en format excel, ha de ser remés al correu museualcoidelafesta@gmail.com; amb aquesta llista, l’Associació de Sant Jordi podrà verificar doncs que tots els inscrits siguen festers.
Tota aquesta informació haurà de ser rebuda el 16 febrer com a molt tard; l’1 de març es durà a terme l’assemblea de delegats per a fer el sorteig de competicions; mentre que el 19 de març s’acabarà el termini per a fer qualsevol mena de modificació en la composició dels equips.
Altra de les importants modificacions afecta la modalitat de pagament, molt més còmoda per a les filaes a partir d’ara, ja que l’Associació de Sant Jordi s’encarregarà inicialment de fer tots els pagaments i de remetre posteriorment les factures. El pagament servirà per a sufragar l’arbitratge, la inscripció dels equips (15 € cadascun), i l’assegurança (que aquest any podria rondar els 6 € per esportista).
Quant a la cursa d’atletisme, i a petició de la mateixa regidoria d’esports, es va decidir per unanimitat dividir-la en dues modalitats: individual i per equips; d’aquesta manera les filaes no tindran l’exigència d’inscriure un mínim de 4 corredors per participar, com si ocorria l’any passat. Ara, tots els corredors participaran en la modalitat individual, i en cas que una filà tinga al menys 4 competidors que arriben a meta, serà la marca d’aquests la qual quede enregistrada en la modalitat per equips. També es va decidir d’altra banda que la cursa tindrà lloc el divendres 30 i que els classificats estaran dividits en tres franges d’edat: de 14 a 18, de 18 a 35, i majors de 35 anys.
Altra de les modificacions aprovades, aquesta a petició de la filà Abencerrajes, fou que els equips de la modalitat de futbol per a veterans i juvenils estiguen conformats per set membres i no vuit; s'aconsegueixen adequar així les normes a les de la competició local.
Per últim, també es va posar sobre la taula la idea d’incloure una competició de crossfit, condicionada al nombre d’interessats a inscriure’s en la prova; l’edat mínima dels jugadors de tenis taula, que podria ser de 10 anys; i la possibilitat de contractar àrbitres federats per a futbol sala. Com que no es disposava d’informació al voltant del cost d’aquestes contractacions, es postergà la decisió per a la futura reunió.
El regidor d’esports, Alberto Belda, destaca el caràcter festiu de la competició: «hem d’assegurar que el Trofeu Filaes siga un esdeveniment que conjugue esport i festa, però des d’un vessant lúdic i d’agermanament, deixant de banda disputes i rivalitats innecessàries». Tampoc oblida Belda el caràcter inclusiu de la competició: «la norma que permet els equips ser mixtos continua vigent; les festeres de ple dret han de gaudir de les mateixes oportunitats que els festers, i considerem que l’esport no ha de ser una excepció».

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

I Milla Solidaria Col·legi Esclaves.

Esport en 3D a Alcoi

La 28a edició de la Mostra de Teatre comença amb un divertit muntatge protagonitzat per Javier Gurruchaga

Presentació del recull musical "Huellas y memorias"

200 Joves es troben a l'àgora en les IV Jornades Erasmus +

La Mostra d’Alcoi tanca una edició que encerta amb la seua aposta per la dansa contemporània

10 Projecte empresarials ja són una realitat a través del programa municipal "Activa Àgora"

Aparcament de bicicletes per a turistes

La violència masclista incrementa la seua incidència entre la població jove


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en