Es netegen abocaments denvasos doli furtats dels contenidors


  01-04-2021 | Alcoi
Actualitat

Alcoi

S'han localitzat dos possibles vehicles sospitosos de cometre els robatoris i estan denunciats.

Durant lany 2020 i principis del 2021 el Departament de Transici Ecolgica de lAjuntament dAlcoi ha detectat que alguns contenidors doli havien sigut trencats i shavia buidat el seu contingut. Han fet un seguiment i investigacions al voltant daquests robaments i sha advertit a la policia que estigueren atents als possibles robatoris. Aix mateix sha parlat amb lempresa que gestiona la recollida de loli per comprovar que realment estaven ocorrent aquests robatoris.

El passat mes de gener, el departament ja va detectar un abocament denvasos que havien contingut oli i el contenidor de dintre dels contenidors doli, en la senda que va del barri del Viaducte al Rebolcat, prop de la carretera el Rebolcat. I tamb, a principis del mes de mar ens varen notificar de la presncia dun abocament denvasos en lentrada al Mas de la Serreta. Quan es va analitzar el mateix, es van adonar que es tractava denvasos que havien contingut oli i per tant eren envasos furtats dels contenidors i shavia transvasat loli en aquest punt, on els havien llanat.

Aquest abocament va ser netejat per lajuntament a travs de lempresa FCC durant la passada setmana. Es demana la collaboraci ciutadana per denunciar qualsevol abocament que detecten, aix com si observen cap vehicle sospits de fer els mateixos.

El Departament t localitzats dos possibles vehicles sospitosos de cometre aquests robatoris i han estat denunciats al Seprona, a la Conselleria d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergncia Climtica i Transici ecolgica i avisats a la Policia Local per tal de poder capturar-los amb les proves suficients. Tamb han avisat a les poblacions venes, ja que han detectat que aquests vehicles poden estar fent el mateix a Cocentaina i Muro.

"Volem que la ciutadania dAlcoi estiga ben segura que el govern fa tot el que pot per acabar en aquests abocaments illegals, tal com sha actuat a Serelles i en la zona del "Clrigo", denunciant, netejant i posant totes les barreres i impediments possibles per evitar que es tornen a produir aquests abocadors. Des dac volem agrair a la ciutadania la informaci que ens proporcionen sobre els abocadors, aix com als companys dels diferents grups poltics que conformen el plenari de lajuntament. En nombroses ocasions hem dit que s molt difcil controlar aquests abocadors, per a poc a poc i entre totes i tots estem treballant per evitar i acabar amb els mateixos", ha indicat el regidor de Transici Ecolgica, Jordi Silvestre.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

Les nostres serres, un tresor natural, cuidem-lo!

Alcoi amplia la connexi Wifi gratuta amb 11 nous punts

La dona i el xiquets, que ahir van ser agredits amb arma blanca a Alcoi, es recuperen als hospitals

Alcoi torna a estar nominada en 2021 com a Millor Destinaci Turstica SICTED dEspanya

Avancen les obres a l'alberg can proposades als Pressupostos Participatius

L'ajuntament organitza reunions amb el venat per tractar el tema dels abocaments incontrolats de residus cap al riu

Pont d'Igualtat estrena punt d'informaci i assessorament a Alcoi

Portalemp compta ja amb prop de 7.000 persones inscrites

'Escola Respira', un programa d'eixides perqu l'alumnat conega l'entorn i alguns espais naturals


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.