Ja han acabat les obres de reparació del tauler del Pontó de Sant Jaume


  30-08-2018 | Alcoi   |  Visitas:162
Política

El pontó de Sant Jaume se suma a una sèrie d’actuacions que s’han realitzat a la ciutat en els ponts alcoians, infraestructures importants a causa de l’orografia de la nostra ciutat . Actuacions de diferent tipus han estat realitzades en el pont del Viaducte, Rafael Terol i Sant Jordi per part de l’Ajuntament; Fernando Reig i Sant Roc per part del Ministeri i en el pont Paco Aura per part de la Conselleria.

En el Viaducte de Canalejas, s'ha fet una doble actuació, invertint 80.000 euros en la reconstrucció de suports en les plataformes d'ambdues voreres, reforç amb biga longitudinal i tractament de les planxes que suporten aquestes plataformes i 6.000 euros per a soldar tots els fanals i la barana en diferents punts.

La brigada d'obres de l'ajuntament ha realitzat retocs i arranjaments en barana del pont Rafael Terol valorats en 3000 euros i ha reparat les pilastres (new jerseis) dels ponts de la ciutat, com els del pont de la Petxina, Sant Roc i el de Maria Cristina que estaven en mal estat.

Finalment, i dins de les actuacions de competència municipal, cal destacar que el pont més emblemàtic de la nostra ciutat, el Pont de Sant Jordi, era el que més treballs necessitava després de dècades d'abandó. En una primera fase es va realitzar la reconstrucció de les balaustrades afectades per l'òxid en la seua estructura metàl•lica i en la segona, el canvi del tauler i voreres substituint el mal estat del ferm que estava deteriorat per la filtració d'aigües en aquests, i el canvi de calçada de formigó amb eliminació de pes en el tauler amb un muntant aproximat de 700.000 euros. Ara, s'estan col•locant les noves baranes de protecció.

«Abans de final d'any està previst tindre en marxa la redacció de la tercera part de la rehabilitació del Pont de Sant Jordi per a poder realitzar-la en l’estiu del 2019» afegeix Martínez.

A més, recordem que hi ha ponts que són de competència estatal sobre els quals també s'ha actuat, el Fernando Reig amb 10.000.000 d'euros per a la seua reparació integral i actuacions sobre els pilars del Pont de Sant Roc realitzades pel Ministeri de Foment.
Finalment indicar que al pont Paco Aura, per sol•licitud de l’Ajuntament també es va actuar, concretament, va ser la Conselleria d'Infraestructures dins de la garantia de construcció d'aquest pont va realitzar el desembosse i obertura de nous embornals.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

14 ballets han desfilat pels carrers al Carnestoltes d´Alcoi

La Diputació d´Alacant produeix el Documental "Alcoi, Moros i Cristians: L´Origen"

Alcoi participa en YoMo: The Youth Mobile Festival

La Mancomunitat dóna veu a les dones del món rural per a celebrar el 8 de març

Alcoi és la segona destinació preferida en Europa dins de la xarxa FP i per davant de capitals com Roma, Berín , Munic o Madrid

Alcoi ha posat en marxa un sistema intel·ligent i pioner al nostre país per a reduir el consum en l'enllumenat

L'Agrupació Musical "L'orquesteta" organitzava un assaig de filà solidari per a recaptar diners per a la substitució del mobiliari del menjador dels malats del Sanatori Fontilles

Espectacles de cloenda de la Mostra de Teatre Escolar

IX Campionat d´Espanya, grupos júnior i Quartets, i l´IV Trofeu ciutat d´Alcoi, Grups xicotets i grans


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.