L´Ajuntament posa en marxa el dispositiu davant una possible nevada02-02-2018   |  Visitas:203

ELS EFECTIUS COMENÇARAN A ACTUAR AQUESTA NIT

Davant de la possible nevada en la nostra ciutat i tot el terme municipal, l'Ajuntament d'Alcoi, ha realitzat una reunió d'urgència sota la direcció de l'alcalde, Toni Francés i el regidor de seguretat, Raül Llopis, al costat dels tècnics municipals d'emergències, policia local, protecció civil, creu roja, ACIF i restes de voluntaris.
La previsió és que la possible nevada, arribe a la nostra ciutat i urbanitzacions en la franja horària de les 5 h del matí del divendres i com a previsió i possibles decisions de tancament de col•legis, etc., s'ha pres com a decisió marcar el següent dispositiu:
A les 5 del matí el torn de la Policia Local ja haurà estat observant com es desenvolupa la situació meteorològica en la nostra ciutat. En el cas que siga negativa, els 11 efectius de la nit ja supervisaren les zones de risc, centres escolars, centres mèdics i zones de risc.
Citant al següent dispositiu preventiu i actiu en el cas de possibles nevades o gelades, per a procedir al repartiment de sal en aquestes zones a les 6 h: 11 efectius nocturns Policia Local, 20 efectius diürns Policia Local, els efectius administratius de la policia local també treballaren en el dispositiu, 20 operaris del programa Avalem forestals, 3 Vehicles Salers, 10 Vehicles 4x4 (policia Local, Protecció civil, etc.), 20 operaris de Brigada Obres i Jardins, i es concreta amb la Creu Roja l'obertura de l'alberg de transeünts de forma excepcional a qualsevol persona.
També s'ha determinat que si les zones escolars revestiren qualsevol situació que comporte perill per als col•legis i tots els escolars, es procedirà a enviar un comunicat des del departament de comunicació de l'Ajuntament amb l'acord que es prenga a les 6 del matí.
Recordem que la passada setmana va haver-hi una reunió que va determinar els protocols d'emergència a prendre en casos de temporals, la qual cosa ha permés en aquest cas una planificació molt més ràpida.


Alcoi, Oratge: Neu 02/02/2018 from Intercomarcal TV on Vimeo.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

Fiesta del Pasodoble y "Nit de l'Olla"

La Generalitat ajuda a finaçar dos importants projectes per a la ciutat

El Campus d'Alcoi de la UA obrirà amb 60 places de Mestre d'Infantil a la Cambra de Comerç el pròxim curs

A partir d'agost no es pagarà per aparcar als carrers d'Alcoi

Actos del Día del Alardo de las fiestas de Alcoi - Día 24 d´abril

Cumbre rotaria en Alcoy para el inicio oficial del Rotary Club Alcoy Font Roja

L’auditori Armando Blanquer acollirà el 16 de juny un show freestyle de rap

El diumenge 10 de juny tindrà lloc la tradicional cursa '10K Alcoi Via Verda'

XIII edició del Festival Intercomunitari de Música en l’ESO (FIMESO)


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en