Lajuntament dAlcoi dur a terme el pla de manteniment del Pont de Sant Jordi


  28-08-2020 | Alcoi   |  Visitas:254
Actualitat

Alcoi

A principis de setembre comenaran les actuacions necessries per a donar compliment al pla de manteniment del Pont de Sant Jordi. En la darrera Junta de Govern es va aprovar ladjudicaci dels treballs a lempresa Levantina de Limpiezas Grupo Espiral, S.L. per un import de 20.739,40 euros.

Les zones on es realitzaran les actuacions de manteniment sn les baranes de formig i les dacer, en les parts tant interiors com exteriors.
Pel que respecta als treballs concrets en la part interior faran una revisi, reparaci i pintat de les zones en les quals les baranes presenten comenament d'oxidaci aplicant esmalt, aix com picat i sanejat les zones on siga necessari i eliminaran les microfissures existents en les baranes de formig. En la part exterior, entre altres actuacions el que faran s la neteja en profunditat de superfcies, eliminant tota la brutcia produda per la polluci, fums, sutges i contaminaci de tipus gras utilitzant per a aix el sistema dhidropressi amb llana d'aigua. Tamb faran un eixamplat de les juntes de dilataci de manera mecnica.

Les actuacions necessiten un manteniment, en cap cas es tracta de solucionar una obra mal feta, al contrari, s un pla de manteniment per evitar arribar a la situaci que va arribar el Pont de Sant Jordi i que va provocar que tingurem que dur a terme una reparaci integral desprs de molts anys daband. Limportant no s noms fer obres en la ciutat, tamb hem de fer un manteniment perqu perduren en bon estat, ha explicat el regidor dObres i Serveis, Jordi Martnez.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

Hablamos con Orfeo Soler: artista, pintor, escultor y dibujante

Alicante Interior muestra su hoja de ruta basada en el touring, el oleoturismo y las rutas a caballo

Fira del Llibre en Valenci 2020

La Guardia Civil investiga en Alcoy a un hombre por un presunto delito contra la flora, fauna y animales domsticos

Francisco Valor Llorens, Director del Pasodoble "Petrel", nuevo director de la Banda Primitiva de ALcoi

Un IVAM CADA multicolor va acollir la presentaci del cartell de l'Orgull Alcoi 2021

El Crculo Industrial incorpora a su programacin cultural el cinefrum Lumire Club

Parlem amb Quique Ruiz, portaveu del Partido Popular en Alcoi

Visitem la nova seu de l'Economato de Critas Alcoi


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.