L'Ajuntament d'Alcoi organitza la Trobada dels Horts Socials Municipals


  12-07-2019 | Alcoi   |  Visitas:106
Actualitat

Alcoi


Serà el dijous 18 a les 9.30h en la Piscina Municipal ‘José Trenzano Alós’
Per tercer any consecutiu, el Departament de Medi Ambient de l'Ajuntament d'Alcoi organitza la Trobada dels Horts Socials Municipals. Aquesta encontre reuneix els usuaris dels quatre horts socials d'Alcoi que compten amb un total de més de 60 parcel·les que són cedides de manera gratuïta als veïns d'Alcoi que les sol·liciten mitjançant la realització d'un sorteig que dóna prioritat a jubilats i aturats. La trobada serà dijous que ve, 18 de juliol, en la piscina municipal ‘José Trenzano Alós’ a les 9.30 hores.
Aquesta trobada anual es realitza amb l'ànim de promoure la convivència, l'intercanvi de coneixements, idees i també llavors de varietats locals entre els usuaris dels diferents horts socials. Sota el marc de l'esdeveniment social que és per als hortolans aquest esmorzar compartit, l'ajuntament organitza dues activitats que s'han tornat molt populars entre els usuaris. Aquestes són el sorteig a l'hortalissa més gran o més original i el sorteig al millor "aspencat". Mentre es desenvolupa l'esmorzar, es realitzen aquests sortejos que tenen com a premi un sopar per a dues persones en l'Hostal Savoy. Els guanyadors de l'edició anterior participaran com a jurat dels concursos juntament amb personal de l'ajuntament, d'entitats col·laboradores i de la premsa.
«Aquest encontre brinda als usuaris dels horts socials l'oportunitat de compartir experiències d'aquesta afició que per a molts es converteix en el seu entreteniment principal, així com de millorar entre tots els coneixements d'agricultura ecològica necessaris per a desenvolupar correctament les activitats en els horts municipals», explica el regidor de Transició Ecològica Jordi Silvestre.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

Coneixem el Ballet d'Inma Cortés

Susana Párraga, directora d'AFA, valora positivament el 2019

San Silvestre Alcoyana infantil y adulta

Alcoi ompli de màgia i il·lusió els seus carrers amb motiu de la Cavalcada de SS.MM. Els Reis d'Orient.

Les restes d'Isabel-Clara Simó ja descansen al Cenotafi del Cementiri d'Alcoi

Presentació del XXXI CROSS CIUTAT D'ALCOI

El ple de l'Ajuntament d'Alcoi aprova per unanimitat el protocol perquè la ciutat siga entitat col·laboradora de Districte Digital

El Ple acorda la permuta de l’edifici de la placeta de la Mare de Déu per tres immobles de la Generalitat

Un miler de persones participaran en la Cavalcada dels Reis Mags


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.