L'Ajuntament d'Alcoi situa el período mitjà de pagament a proveïdors en 5 dies

12-01-2018

ÉS LA DADA DEL QUART TRIMESTRE I LA MILLOR DELS ÚLTIMS ANYS
El període mitjà de pagament de les factures municipals està a data del quart trimestre de 2017 en 5,01 dies, una dada molt positiva, que certifica el Ministeri d'Hisenda i Funció Pública. És la millor des que es recopilen aquestes dades.
«Que el període de pagament ja no siga notícia és una bona notícia, recordem que quan va començar l'anterior legislatura, en 2011 el període de pagament en alguns casos superava els 18 mesos i les empreses no volien treballar per a l'Ajuntament, després d'un treball dur hem aconseguit revertir la situació totalment, de manera que ara cada vegada són més les empreses que presenten a les diferents ofertes que presenta l'ajuntament, el que fa també que hi haja una major competència i tindre propostes més ajustades, aconseguint d'aquesta manera el consistori un estalvi», destaca la regidora d'Hisenda, Vanessa Moltó.
Alcoi paga per sota del que marca la llei, que és un màxim 30 dies i tot i que històricament el quart trimestre sempre se sol reduir aquest termini, comparant-lo amb els anys anteriors és molt millor, per exemple en 2016 era de 13,51 dies.
Vanesa Moltó, comenta: «Pagar ràpidament és important, d'una banda, perquè facilitem el dia a dia dels nostres proveïdors, sobretot, als més petits, molts d'ells, locals; per una altra, el pagament per sota dels 30 dies és també un requisit per poder complir amb subvencions estatals o plans d'ajust. Per això, pagar a pocs dies és una dada positiva per a tots els ciutadans».
Totes les dades es poden consultar a la web municipal: https://www.alcoi.org/es/transparencia/Gobierno/contratacion/

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

41 càmeres vetlaran per la seguretat als polígons

Les Pastoretes diuen adéu al 2017 amb danses i nadeletes

Aquest cap de setmana estaran oberts els Ponts de Sant Jordi i Viaducte

L' Ajuntament realitza 288 contractacions al llarg de 2017

Millores en la zona del preventori que acull el campament reial

L' Ajuntament d'Alcoi s'adhereix al programa jove oportunitat (JOOP)

Sabores de Mariola contra la polio en el mundo

Ban dels tres Reis d´Orient

Tota la actulitat de l´Alcoià amb Pàgina 66

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en