L'alcalde Toni Francés i la regidora Vanessa Moltó han presentat en societat aquest matí la nova oficina de Comerç09-03-2018   |  Visitas:180

L'alcalde Toni Francés i la regidora Vanessa Moltó han presentat en societat aquest matí la nova oficina de Comerç, ubicada al carrer Sant Francesc núm. 38.


D'acord a les paraules de l'Alcalde "aquesta oficina serà un element clau que ajudarà a dinamitzar El Centre, a la vegada que es constitueix com un espai d'assessorament, atenció i informació per al sector comercial". Més enllà del valor que tindrà per als comerciants, s'espera que l'oficina contribuïsca a la dinamització del barri, convertint-se en l'espai des d'on atorgar llicències d'apertura, ajudes a la rehabilitació d'edificis o altres línies d'actuació d'aquest estil.


El local, que ja era de propietat municipal, ha sigut reformat per un valor de 90.000 € i serà l'escenari de treball per a tres funcionaris de l'àrea de comerç.


L'edil de comerç destaca que l'obertura de la nova oficina "naix del compromís assolit amb la mesa del Centre, i és a la vegada una de les moltes accions que es duen a terme des del pla d'acció Comercial i del pla d'actuació per a la rehabilitació del barri El Centre".

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

Jornada informativa del Pla de Reforma Interior d'Habitatges -RENHATA-

Els Museus de la ciutat reben més de 2.600 visitants aques cap de semana

I Milla Solidaria Col·legi Esclaves.

Esport en 3D a Alcoi

Servei d'interpretació en llenguatge de signes al Museu Explora

La 28a edició de la Mostra de Teatre comença amb un divertit muntatge protagonitzat per Javier Gurruchaga

Presentació del recull musical "Huellas y memorias"

200 Joves es troben a l'àgora en les IV Jornades Erasmus +

La Generalitat dóna llum verda a l'ampliació del Poliesportiu Francisco Laporta


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en