La Diputació d´Alacant finançarà al 100% les primeres actuacions del parc tecnològic de Rodes

31-12-2017   |  Visitas:76


LA LICITACIÓ DE LES OBRES S'APROVAT HUI A LA JUNTA DE GOVERN
Els pressupostos de la Diputació d'Alacant, que es van aprovar la setmana passada, inclouen una subvenció nominativa a favor de l'Ajuntament d'Alcoi per a les obres de manteniment i conservació de l'Illa de Rodes per un import de 239.456,77 euros. Es compleix així amb el compromís que el president de la Diputació va adquirir de donar suport a aquest projecte, després que l'alcalde Toni Francés li presentara el contingut d'aquest.

La Diputació d’Alacant entén que es tracta d'una iniciativa que transcendeix l'àmbit municipal, ja que es pretén que el Parc Tecnològic de l'Illa de Rodes siga un projecte tractor a la província d'Alacant. Aquest suport continuarà durant els anys vinents a mesura que avance l'execució del projecte.
Aquesta subvenció permetrà iniciar els primers treballs per a ubicar a l'Illa de Rodes un Parc Tecnològic Urbà així com diferents dotacions culturals i socials. Cal recordar que aquest projecte és un dels més importants per al futur econòmic de la ciutat i forma part de l'Estratègia EDUSI que va ser aprovada pel Ministeri.
Hui el Govern Municipal ha aprovat la licitació de les obres de manteniment i conservació, es tracta d'uns treballs previs que inclouen la consolidació de les façanes, recuperació del refugi antiaeri, així com la consolidació de l'interior de l'immoble i catalogació de tots els elements. Aquest projecte té un termini d'execució de 3 mesos i un pressupost de 239.456,77 euros.
A principi d'any el plenari de l'Ajuntament aprovarà el canvi d'ús d'aquesta parcel•la que actualment té una qualificació educativa i passarà a ser dotacional. A partir d'eixe moment es podrà contractar la redacció del projecte d'execució per a poder continuar amb les actuacions que faran d'aquest espai, actualment degradat, un centre de referència en Innovació i Investigació. L'Ajuntament d'Alcoi disposarà en 2018 d'un pressupost de 2.7000.000 euros dels més de sis milions en els quals està valorat el projecte.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

IV Concurs de tapes festeres i la quinta edició dels Premis Samarita de la festa

Activitat de ball de cara a la segona edició de la Fira Modernista de Alcoi

34 Concurso Escolar del Grupo Social ONCE. “Reinventemos juntos una escuela para tod@s”

Tot a punt per a les festes de moros i cristians

COMPROMÍS ALCOI: "Ivorra: «Defensem les pensions públiques davant la proposa privatitzadora de la Comissió Europea, el PEPP»"

El famós musical 'El fantasma de l'Òpera' arriba a Alcoi

Limitado el tránsito de vehículos a la Font Roja durante Semana Santa

La 7a edició de l'Esport en 3D busca disseny per al seu cartell anunciador

La Regidoria de Polítiques Socials de l'ajuntament d'Alcoi ha dut endavant una nova activitat intergeneracional

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en