La Generalitat dóna llum verda a l'ampliació del Poliesportiu Francisco Laporta21-05-2018   |  Visitas:63

El regidor d'Esports, Alberto Belda, ha explicat en roda de premsa que la Generalitat ha emés un informe favorable després de les al·legacions presentades a l'ampliació del Poliesportiu Francisco Laporta. Ara, des de l'ajuntament s'ha traslladat l'informe al redactor del projecte, que ha de fer dues puntualitzacions al projecte, cap modificació, i quan les tinga, el procediment serà: en Junta de Govern aprovar el projecte, que recordem ja ha passat per exposició pública i automàticament començar la licitació per dur endavant la primera fase d'ampliació del Poliesportiu.
Aquesta primera fase inclou l'adequació de la superfície, accessos i la construcció d'un camp de futbol de gespa artificial amb vestuaris de casetes prefabricades.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

Commemoració de dia Internacional de l'Orgull LGBTI

Al voltant de 40 xiquets participen en l´ Escola d´Estiu Inclusiva Miguel Hernández d´ Alcoi

El programa "JOOP" ofereix una nova oportunitat a 8 joves de la ciutat amb baix nivell de formació

Alcoi se suma a la iniciativa nacional amb l'objectiu de sensibilitzar a la població de tot el país i major visibilitat a l'esclerosi lateral amiotròfica

Reobertura de la zona de jocs al parc de El Romeral

La segona fase de les obres d`Entença comença el proper dimarts

L'Ajuntament fomenta la participación entre els alumnes de 5é de primària

El passat divendres van començar les obres per fer accessibles els 4 accessos dels pas de vianants del passeig Ovidi Montllor al parc del Viaducte.

S'inicien les activitats infantils a la Piscina Municipal


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en