La Pujada a la Font Roja d'Alcoi celebra 40 edicions06-02-2018   |  Visitas:228

Aquest matí ha tingut lloc una roda de premsa a l'ajuntament, us adjuntem un breu text resumint la informació, tot i que al vídeo teniu la roda de premsa íntegra perquè pugueu redactar la notícia:

Aquest missatge i els fitxers annexos que puga tenir són confidencials. Aquests contenen informació reservada que no pot ser difosa. Si vosté ha rebut aquest correu per error, tinga l’amabilitat d’eliminar-lo del seu sistema i avisar el remitent per mitjà d’un reenviament a la seua adreça electrònica; no haurà de copiar el missatge ni divulgar-ne el contingut a cap persona. La seua adreça de correu electrònic juntament amb les seues dades personals consten en un fitxer la titularitat del qual és de l’Ajuntament d’Alcoi, i la seua finalitat és mantenir el contacte amb vosté. Podrà exercir els drets d’accés, modificació i, si és procedent, cancel·lació, tot enviant un escrita amb aquesta finalitat, acompanyat d’una fotocòpia del seu DNI a l’adreça següent: Excm. Ajuntament d’Alcoi, Plaça d’Espanya, 1 (CP 03801 – Alcoi).
La XL pujada a la Font Roja es disputarà el diumenge 11 de març a les 10.30 h, amb eixida des de la plaça d'Espanya i arribada al Santuari de la Font Roja. La distància serà d’11 quilòmetres (sobre terreny asfaltat) per dins d’Alcoi i del Parc Natural de la Font Roja. El desnivell de la prova serà aproximadament de 450 metres i el tancament de la carrera serà a les 12.15 h.
Quant a les inscripcions, es faran telemàticament a www.timerlap.com i als establiments Corremon Alcoi i Urban Running Alcoi. El preu d’inscripció és de 9 €, la qual es podrà realitzar fins al divendres 9 de març a les 18 h. El nombre màxim de corredors serà de 700.
El president del Club Atletisme Alcoi, Toni Giner, ha presentat la prova en roda de premsa, on ha confirmat la participació del corredor de llarga distància Vicente Juan García; la participació d’Andrés Micó, guanyador de les últimes edicions de la Pujada a la Font Roja i la Mitja Marató Alcoi, serà efectiva si el corredor no té finalment cap altre compromís.
Jordi Linares i Eva Ramos, representants de dos dels patrocinadors de la carrera, Rotary Club Alcoy Font Roja i Nutrilia respectivament, també han estat a la compareixença, explicant com col·laboraran amb l’organització de la cursa.
Lorena Rodríguez, corredora del Club Atletisme Alcoi, ha anunciat que s’està treballant en una pàgina web on anunciar els resultats de les carreres on els membres del club participen.
Per últim, el regidor d’Esports, Alberto Belda, ha animat a tots els corredors que participen en una prova que reuneix grans atractius: un preu assequible i un paratge idíl·lic per a la pràctica esportiva.
Alcoi, Roda de Premsa Pujada Font Roja, 06/02/18 from Intercomarcal TV on Vimeo.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

Fiesta del Pasodoble y "Nit de l'Olla"

La Generalitat ajuda a finaçar dos importants projectes per a la ciutat

El Campus d'Alcoi de la UA obrirà amb 60 places de Mestre d'Infantil a la Cambra de Comerç el pròxim curs

A partir d'agost no es pagarà per aparcar als carrers d'Alcoi

Actos del Día del Alardo de las fiestas de Alcoi - Día 24 d´abril

Cumbre rotaria en Alcoy para el inicio oficial del Rotary Club Alcoy Font Roja

L’auditori Armando Blanquer acollirà el 16 de juny un show freestyle de rap

El diumenge 10 de juny tindrà lloc la tradicional cursa '10K Alcoi Via Verda'

XIII edició del Festival Intercomunitari de Música en l’ESO (FIMESO)


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en