La segona fase de les obres d`Entença comença el proper dimarts


Comparte esta noticia en:

02-07-2018 | Alcoi   |  Visitas:131

El 3 de juliol es tallarà al trànsit el carrer Entença entre Góngora i Isabel La Catòlica, desviant-se el trànsit pel carrer Poeta Joan Valls i Pintor Cabrera fins al carrer Santa Rosa. El trànsit de Góngora continua igual, en sentit de baixada, direcció Pont de Sant Jordi i Alameda.


Les obres de reurbanització del carrer Entença que l’Ajuntament d’Alcoi està realitzant dins de l’estratègia DUSI, cofinançada pel Fons FEDER de la Unió Europea, estan realitzar-se a bon ritme per aquest motiu el proper dimarts 3 de juliol, comença l’execució de la segona fase, el tram entre Isabel la Catòlica i Góngora. El tall de trànsit d’aquesta part d’Entença suposarà que el trànsit siga desviat per Poeta Joan Valls i Pintor Cabrera des de Góngora fins al carrer Santa Rosa. Les obres afecten també a les línies 1 i 3 d'autobús.Tal com ja es va anunciar, la primera fase tenia un termini previst entre 3 i 5 mesos. L’execució que no ha trobat imprevistos importants en aquest tram està molt avançada pel que a partir del dimarts 3 de juliol es comença a treballar en la segona fase entre els carrers Isabel la Catòlica i Góngora, aprofitant els mesos de l’estiu per avançar aquest tram central de les obres.Les línies 1 i 3 d’autobús canviaran el seu recorregut també a partir del dimarts 3 de juliol. La Línia 1 anirà des de la Vaguada fins a Góngora i després direcció Plaça Espanya. La Línia 3, des de la Vaguada seguirà recte fins a Góngora, continuarà fins a l’Alameda i girarà en Poeta Joan Valls direcció a Pintor Cabrera. La parada del carrer Entença 69-71 s'elimina i es trasllada a Pintor Cabrera, 75-79.La reurbanització del carrer Entença és una obra pendent a la ciutat des de fa més de 40 anys, el projecte que ha estat licitat per dos milions d’euros pretén reconvertir, apostant per la sostenibilitat i la ciutat intel·ligent, aquest carrer central que travessa la ciutat.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

El número 29031, quinto premio de la Lotería Nacional , en Alcoy

Alcoi serà la seu del segon CEFIRE específic de formació professional d´àmbit autonòmic

La veu del Tio Piam proclama l’arribada de l’Ambaixador Reial

Comencen a treballar els majors de 30 anys contractats per l´Ajuntament

Foro Alcoy Industrial: Conferencia "Industria 4.0: Cloud y Ciberseguridad en las empresas

La UPCCA llança una campanya perquè no es normalitze el consum d’alcohol en menors

Ahir va tindre lloc des del programa Dóna Mare un desdejuni on han participat les dones amb els seus fills

El Ajuntament d’Alcoi ha engegat en el segon semestre de l'any la II Edició del Programa Activa Àgora, en col·laboració amb el CEEI

Miquel Soler, Secretari Autonòmic d’Educació i Investigació, va visitar ahir la ciutat en una intensa jornada per a explicar els projectes actuals i conversar amb diferents col·lectius.


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.