Les exposicions tornen a poder-se visitar en la fase 2


  03-06-2020 | Alcoi   |  Visitas:145
Actualitat

Alcoi


Els espais expositius de la ciutat tornen a obrir per a visites individuals amb un terç del seu aforament

L’ajuntament d’Alcoi segueix amb la Reactivació de la ciutat, també de la Cultura i ja ha obert les sales i exposicions, seguint les indicacions de la Fase 2. Està limitat a un terç de l’aforament i les visites han de ser individuals, entenent per individual, tant una persona com la unitat familiar o de convivència, sempre que es mantinga la distància de seguretat de dos metres. Tal com indica el BOE específicament no es podrà fer cap mena d’activitat ni cultural ni didàctica en els Museus, tan sols estan permeses les visites.

Les sales expositives s’han reobert mantenint les exposicions que hi havia per tant en L’iVAM CADA Alcoi es pot veure en la planta de la Fundación Caja Mediterráneo ‘Jorge Ballester entre l’equip realitat i el silenci’, mentre que a la planta de l’IVAM tenim ‘La Societat del Rendiment’. Ambdues exposicions es poden visitar fins al 31 d’agost en l’horari d’aquest espai de dimecres a dissabte, d'11 a 14 h i de 17 a 20 h diumenges d'11 a 14 h.

En la Sala Expositiva del Centre Cultural Mario Silvestre està la mostra de Rafael Amorós ‘O d’Ovidi’. Es pot visitar de dilluns a divendres d'11.30 h a 13.30 h i de 17.30 h a 20.30 h

Pel que respecta a la Llotja de Sant Jordi acull Vinticincvacances a Ovidi Montllor. L’horari d’aquest espai és de dimarts a dissabte, d'11.30 h a 13.30 h i de 17.30 h a 20.30 h i diumenge, d'11.30 a 13.30 h.

Finalment en la Capella de l'Antic Asil podem veure ‘La imaginación recuperada de Fran Parreño. La capella obri dijous i divendres de 10 a 13.00 h i de 17.30 h a 20.00 h i dissabtes d'11 a 13.30 h.

Aquestes tres exposicions estaran a la nostra ciutat fins al 31 de juliol.
«Sabem la importància que té la cultura en Alcoi. Estem treballant per intentar tornar a la normalitat, sempre seguint la normativa i amb la salut com a prioritat. La cultura és un sector molt afectat per la Covid-19, i per això, recordem que invertirem 200.000 euros per a ajudar aquest sector», ha afirmat el regidor de Cultura, Raül Llopis.


Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

Alcoi consolida la seua capitalitat en el primer any de legislatura

Naix a Alcoi la plataforma cultural INDUSTRI.ART

Les piscines municipals obriran el 29 de juny

El dilluns 29 de juny obriran les piscines municipals

El muBOma reabre mañana miércoles sus puertas con amplias medidas de seguridad e higiene

Més de 3.200 escolars han participat enguany en la campanya d’educació viària de la policia local

Millorar el present, garantir el futur. Article d'opinió de l'alcalde d'Alcoi, Toni Francés

Presentació d'AMICA i actualitat festera d'Alcoi

El PP propone reclamar al Gobierno central más recursos para superar la crisis


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.