Les piscines municipals comptabilitzen un total de 15.858 usuaris durant el mes de juliol


  05-08-2020 | Alcoi   |  Visitas:183
Actualitat

Alcoi

Les Piscines de Caramanxel i Batoi han tingut que tancar durant alguns moments puntuals per completar l’aforament del 75 %.

En una campanya marcada per les mesures adoptades per a fer front a la pandèmia de la Covid-19 les piscines de la ciutat continuen sent una de les opcions preferents entre els ciutadans per a passar els mesos d'estiu. Durant el mes de juliol passat van accedir 8.087 persones a la Piscina José Trenzano Alós, un total de 4.596 a la Piscina de Caramanxel i 3.175 a la de Batoi.

La xifra total d'assistents a les tres piscines municipals de la ciutat és de 15858 persones durant aquest mes. Les xifres d'aquest mes atípic de juliol de 2020 són inferiors a les del mateix mes d'anys anteriors degut en gran manera al context en el qual ens trobem marcat per la Covid -19 i que ha obligat a suspendre algunes de les activitats lúdiques que es realitzaven anys arrere que reunien un gran nombre de joves
banyistes com per exemple les “Festes de l'Aigua” que es realitzaven en la piscina José Trenzano Alós durant diversos dies alterns i que en aquest mes de juliol per motius d'aforament i seguretat no s'han pogut dur a terme.

També s'ha eliminat l'entrada gratuïta per a majors de 65 que també es realitzava en
algunes ocasions durant anys passats, així com activitats com a concerts. Podem veure l'assistència total al juliol d'altres anys, 2017: 22.921, 2018: 22.611 i 2019: 25.323.

La reducció de l'aforament al 75% de la capacitat total en les tres instal·lacions ha obligat en alguna ocasió puntual durant aquest mes de juliol a tancar per aforament complet les piscines de Caramanxel i Batoi procedint-se a la seua obertura al cap de poc temps, a mesura que alguns usuaris abandonaven la instal·lació permetent així l'entrada d'uns altres.

Una altra dada destacable durant el mes de juliol és l'ús que de les piscines han pogut fer les diferents Escoles d'Estiu que han sol·licitat accedir a les mateixes i que de manera escalonada i organitzada des del Centre d’Esports.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

Hablamos con Susana Párraga, directora de AFA Alcoy y comarca

L’ajuntament d’Alcoi durà a terme el pla de manteniment del Pont de Sant Jordi

El Sénior Femenino del Nou Bàsquet Alcoi asciende a Primera División Nacional

Alcoi cierra con éxito las ‘I Jornadas de Inteligencia Artificial’ en su apuesta por acercar las tecnologías de vanguardia a la ciudadanía y empresas

Més d’11.000 estudiants comencen el curs el dilluns, el més difícil

L’Ajuntament d’Alcoi porta a terme diferents actuacions dins del pla de desamiantat

Com està vivint la crisi de la Covid-19?

'Viu l'Estiu' tanca el mes d'agost amb la música com a protagonista

Recta final a les obres en Sant Francesc, Ramón y Cajal i placeta de la Creu Roja


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.