Lletres d´Alcoi reivindiquen la visibilitat i presència dels escriptors alcoians a les llibreries, als mitjans de comunicació i a les lectures de la societat


  21-04-2019 | Alcoi   |  Visitas:573
Actualitat

Alcoi

Lletres d´Alcoi reivindiquem la visibilitat i presència dels escriptors alcoians a les llibreries, als mitjans de comunicació i a les lectures de la societat. I ho fem amb un cartell per al dia del Llibre i la Lectura a Alcoi.

Ben segur, no estan tots els que són, però si que són tots els que estan. Poques ciutats com Alcoi podrien publicar un cartell amb tantes novetats. El dia 23 d´abril, com tota la resta de dies de l'any, és un bon moment per comprar llibres. I llibres d´Alcoi.

Una mostra de les novetats aparegudes recentment en la nostra ciutat, d´autors alcoians o vinculats a la comarca, en l´àmbit literari són:

- NOVEL·LA:
- SILVESTRE VILAPLANA, -La sang del príncep -(Bromera). Novel·la històrica inspirada en la vida de César Borja, fill del papa Alexandre VI, personatge que va inspirar a Maquiaval el seu manual del polític renaixentista, El príncep.
- FRANCESC GISBERT, Joan Borja i Víctor Labrado: -Por o fugirem. Les millors llegendes de terror- (Andana). Antologia de les millors llegendes de terror valencianes, modernitzades per al públic actual,
- JOAN BENESIU, -Serem Atàntida- (Perifèric). Novel·la sobre la recerca de la identitat i els reptes de la societat contemporània. En la línia de l´obra anterior, l´exitosa Gegants de gel.
- ISABEL-CLARA SIMó. -El mas del Diable- (Bromera). Intriga sobre el tràfic d´obres d´art, des de la Font Roja fins a Londres.
- IVAN CARBONELL. -Shinobi. El seyor de la guerra- (Tabarca). Aventures d'una colla d´amics aficionats a les arts marcials.

- INFANTIL I JUVENIL:
- LIRIOS BOU. -Ramir el boxejador- (Andana). Àlbum il·lustrat sobre un boxejador pacífic, per a treballar la resolució de conflictes.
- FRANCESC GISBERT. -L´escola dels monstres- (Andana). Segon lliurament de la col·lecció infantil "Els amics dels monstres".
- FRANCESC GISBERT. Joc de cartes de la baralla "Va de monstres" (Andana). El primer joc de cartes elaborat a partir dels monstres i personatges fantàstics de l´ imaginari popular valencià.
- JORDI RAüL VERDú./ Les velletes de la Penya Roja/ (Bullent). Col·lecció Primeres Rondalles d´Enric Valor adaptades.
- JORDI RAüL VERDú. -El tresor de la Mariola- (Edicions del Sud). Aventures d´un roder a la Mariola.
- TAMARA PULIDO. -La pedra de les emocions- (Edicions del Sud). Conte il·lustrat per a entendre els sentiments.
- JORDI DAVó. -El xiquet de la Ribera -(Andana). Conte sobre la vida del cantant infantil Dani Miquel.

- NOVEL·LA EN CASTELLà:
- ARANTXA REVERT. -Las caras del agua-. Història d´intriga i d´amor, a partir del misteri dels rostres que apareixen en les canaleres d'aigua de les façanes.
- RAFA SEGURA. -La guerra de los dos senderos-. Intriga i aventura a Alcoi, durant la Guerra Civil.
- CARLOS GRAN. -Más allá del tiempo-. Aventures i fantasies per als més joves.
- FRANCESC FERRANDO. Àguila i serpiente. Enamorament de Nietzsche i Lou Salomé.
- Poesia:
- FRANCESC POU. -Cel d´horabaixa- (Neopàtria)
- RAFA SEGURA. -Mi poesia iba a ser secreta- (Olé Libros).

Àrea de premsa
Coordinadora pel Valencià de l´Alcoià i el Comtat

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

Alcoi traslada al Xicotet en el Dia de Sant Jordi

Segona Diana, Processó de la Relíquia honora Sant Jordiet i Diana del Cavallet

Final de Festa amb l’humor del Contraban, Ambaixada Mora i Cristiana i l’Aparició

Entrada mora d'Alcoi amb el Capitá moro Jorge Candela i la Favorita Tina Maza

Ix a licitació el projecte digital d’immersió per a la recreació històrica del Molinar

El 3 de juny arranca la Mostra d'Alcoi: repartida en quatre dies i amb clara aposta pel teatre valencià amb 13 de companyies de la Comunitat

Des de la seua primera edició, el Trail Solidari ha recaptat al voltant de 90.000 euros que han sigut destinats a la lluita contra el càncer

UGT-PV: El mes de abril finaliza con 10.825 parados registrados en la zona de la Muntanya

Hoy abre el plazo de Inscripción el “I Slalom CMC Alcoy” que tendrá lugar el 2 de Junio de 2019


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.