Llum verda per a les gran obres dels centres educatius d'alcoi


Comparte esta noticia en:

13-03-2018 | Alcoi   |  Visitas:290

Les propostes aprovades per Conselleria inclouen grans obres als centres de secundària alcoians: la tan esperada durant dècades remodelació integral de l’Andreu Sempere i la construcció en el solar en front de Cotes Baixes d’aules taller per aglutinar els cicles que ara es troben en altres llocs de la ciutat com a les Aules Verdes. L’únic que no ha entrat és l’ampliació de la quarta planta del Pare Vitòria. Batoi tampoc tindrà reformes ja que al ser un centre nou, de moment, no precisa obres.
D’altra banda, «Edificant» també ha acceptat projectes per als centres de primària, que si bé no són quantitats tan elevades si que són molt importants per a les comunitats educatives d’aquests centres. El CEIP Sant Vicent podrà realitzar el tancament del terrat per a ús de la biblioteca, l’execució d’un nou magatzem esportiu i la substitució de les finestres de la façana. Al CEIP Romeral, es farà l’adequació nova sala de reunions de professors, el cobriment de la pista esportiva, i la substitució de la caldera. Tomàs Llácer, amb el cobriment de la zona esportiva i accés al bus. Instal·lació d’un sistema de refrigeració al centre. Horta Major, tindrà la instal·lació de la Caldera de Gas i Miguel Hernández, la col·locació de dues marquesines al pati. Per tant, tots els centres de primària públics alcoians rebran alguna millora.
El regidor d’educació, Alberto Belda, destaca la importància del pla per l’amplitud de beneficiaris i perquè posarà al dia totes les instal·lacions educatives públiques d’Alcoi, que a més, han sigut demandades des dels propis centres amb un procés participatius sense precedents. Recordem que les millores van ser aprovades pels consells escolars dels centres i pel plenari municipal.
L'objectiu del programa «Edificant» és posar al dia tots els centres educatius de la Comunitat Valenciana amb un pressupost global de 700 milions d'euros i suposa que el Consell delegue les competències en matèria de construcció i rehabilitació de col·legis i instituts. l’Ajuntament d’Alcoi es fa càrrec de la part tècnica, és a dir, del projecte, contractació, construcció, adreça i certificació de l'obra; tot això permetrà agilitzar els tràmits i donar solucions més ràpides als centres i el cost econòmic és a càrrec de la Generalitat.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

Alcoi viatja al seu passat modernista: Una gran fira per una gran ciutat

Presentació dels dos cotxes elèctrics que ha adquirit l'ajuntament per a la Brigada d'Obres

Ja han acabat les obres de reparació del tauler del Pontó de Sant Jaume

Talls de trànsit i canvis d'autobús per la Fira Modernista

RIVERFIT MAD RACE es la carrera de obstáculos que pondrá a prueba tu fuerza y destreza, así como la capacidad de reírte y disfrutar de las dificultades

Pressupostos Participatius 2019

Programa formatiu dirigit a aturats majors de 30 anys

Alcoy concede la licencia de obras para la nueva planta de Pediatría del Hospital

Es presenta la Guia de la Fira Modernista


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en