Martínez: "El Partit Popular té accés a tots els expedients des del 9 de maig"13-06-2018   |  Visitas:57

EL PORTAVEU DIU QUE LA TRANSPARÈNCIA ÉS TOTAL
El portaveu, Jordi Martínez, ha contestat a les últimes declaracions del Partit Popular sobre la consulta d'informació al voltant de determinades empreses i la relació amb l'Ajuntament d'Alcoi entre el 2011 i el 2018. La resposta amb l'autorització per accedir a tots els expedients es va signar per alcaldia fa més d'un mes i, des del 9 de maig, es poden consultar els expedients que han demanat.
Jordi Martínez, assegura que alcaldia va autoritzar l'accés a tots els expedients fa més d'un mes, des del 9 de maig, a més cal tenir en compte que es va cursar el dia 18 just abans de festes pel que hi ha diversos dies inhàbils al mig. «Vam donar accés total al partit popular perquè consulten ells personalment allò que desitgen el 9 de maig, tal com es pot comprovar als documents oficials» explica Martínez.
El Partit Popular va fer una sol•licitud el 18 d'abril per demanar informació sobre els expedients de contractació, contractes, adjudicacions directes o convenis en els quals hagen participat directament o a través d'una UTE un llistat de 30 empreses entre 2011 i 2018.
Martínez: «El Partit Popular ens té acostumats a demanar molta claredat i molts expedients però després no treballar massa. Si s'hagueren molestat en baixar al departament oportú, ho sabrien». I afegeix: «De totes maneres no deixa de sorprendre que el Partit Popular en el mateix dia que ha sigut condemnat per finançament irregular per la part valenciana del cas Gürtel quedant acreditat que es va finançar il•legalment demane explicacions i transparència. En les consultes que s'han fet, no hi ha documentació de relacions contractuals amb aquestes empreses entre el 2011 i el 2018».

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

Sopar Modernista Círculo Industrial

El Centro de Enfermos Mentales se reabrirá tras la reparación de los destrozos

Alcoi aprovarà el seu pla municipal d'infància i adolescència aquesta setmana

Presentació de dades de l'atur i Avalem Joves Plus

Jornada de portes obertes a les excavacions arqueològiques del Salt (Alcoi)

La brúixola viatja a l'Època Medieval Andalusí del Castellar

L'Ajuntament d'Alcoi mostra el seu condol per la mort de Rafael Pascual Albero, "Felino"

L'Ajuntament Urbanitzarà els accessos a l'estació de RENFE

La Web de l'Ajuntament ja és accessible per a persones amb diversitat funcional


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en