Millores en la zona del preventori que acull el campament reial22-12-2017   |  Visitas:151

S’HAN DISPOSAT UNES BARANES PER PROTEGIR ELS ASSISTENTS DELS DESNIVELLS DEL TERRENY I DE LA CIRCULACIÓ DE VEHICLES
De cara a acollir la tercera edició del Campament Reial i que Ses Majestats i tots els seus visitants se senten més a gust, des de la regidoria de Medi Ambient s’han realitzat actuacions per a millorar aquesta zona del paratge del Preventori. Concretament, s’ha disposat un conjunt de baranes en la zona que circumda el Campament amb les quals protegir als assistents tant dels desnivells com dels cotxes que circulen per la carretera d’accés al Preventori. Paral•lelament s’ha desbrossat i netejat la zona, millorant així la comoditat i l’aparença del paratge.
Aquests treballs d’adequació van finalitzar durant la jornada d’ahir després de dues setmanes d’actuació. En total foren uns 10 operaris els que estigueren treballant a la zona, la meitat pertanyents a la brigada forestal del programa Avalem Joves i l’altra meitat a la brigada de manteniment del Parc Natural de Mariola, depenent de la Conselleria de Medi Ambient. El pressupost final ha voltat els 1.400 euros.
Recordem que el Campament Reial estarà instal•lat el matí del 5 de gener al Preventori. Fins al moment s’han venut més de 8.000 entrades, tant de manera física com a través de la web ticketalcoi.com; la resta, 200 en total, es podran adquirir al mateix Campament el 5 de gener a partir de les 8.45 h.
La iniciativa és fruit de la col•laboració entre l’Ajuntament d’Alcoi i l’Associació Cultural Samarita amb el patrocini de Mutua de Levante, i té, d’altra banda, caràcter benèfic. La recaptació de les entrades anirà destinada al Campament Esplai i a l’Associació TEA – Asperger d’Alcoi.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

El Campus d'Alcoi de la UA obrirà amb 60 places de Mestre d'Infantil a la Cambra de Comerç el pròxim curs

Actos del Día del Alardo de las fiestas de Alcoi - Día 24 d´abril

A partir d'agost no es pagarà per aparcar als carrers d'Alcoi

Cumbre rotaria en Alcoy para el inicio oficial del Rotary Club Alcoy Font Roja

L’auditori Armando Blanquer acollirà el 16 de juny un show freestyle de rap

XIII edició del Festival Intercomunitari de Música en l’ESO (FIMESO)

El diumenge 10 de juny tindrà lloc la tradicional cursa '10K Alcoi Via Verda'

Más de un millar de personas participaron en la conclusión del Deporte Adaptado de los Juegos Deportivos de la CV

Els treballs d’adequació de l’àrea infantil ubicada al parc de Batoi han finalitzat


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en