Primeres dades de la campanya informativa de l´ADN16-12-2017   |  Visitas:174


A LES ÚLTIMES SETMANES, UN TOTAL DE 572 ALCOIANS HAN PASSAT PER SANITAT PER ACTUALITZAR LES DADES DELS SEUS ANIMALS


Les primeres setmanes de la campanya informativa del canvi de l’Ordenança de tinença d’animals han enregistrat un total de 572 propietaris que han passat pel Departament de Sanitat i han actualitzat les dades dels seus animals. Després de l’entrada en vigor de la modificació de l’1 de desembre que inclou la prova de l’ADN, la unitat canina de la policia municipal també ha informat a un total de 111 ciutadans amb gos a peu de carrer.
Entre els propietaris que la unitat canina ha demanat la documentació a peu de carrer s’han detectat, 5 animals potencialment perillosos, 4 gossos que no tenien el xip obligatori I 1 que anava solt iniciant-se el procediment sancionador pertinent. 28 d’ells no estaven censats pel que s’ha obert acta informant-los que tenen un mes per a passar pel Departament de Sanitat a efectuar aquest tràmit que és obligatori. Els propietaris que complien amb tota la legislació, se’ls ha informat de la nova mesura de l’ADN, explicant-los que tenen fins a juny per a poder realitzar les proves d’ADN als seus animals de companyia.

També cal indicar que des del 20 de novembre al 14 de desembre, un total de 572 alcoians han passat pel Departament de Sanitat per a actualitzar les dades dels seus gossos. D’ells, 150 que no havien notificat la defunció de l’animal i 422 que no estaven censats i han donat d’alta l’animal. Cal recordar que el censa abans de començar la campanya el cens municipal només tenia al voltant de 4000 gossos censats pel que el cens ha augmentat en un parell de setmanes en més d’un 10%.
Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

I Milla Solidaria Col·legi Esclaves.

Esport en 3D a Alcoi

Alcoi se suma a la iniciativa nacional amb l'objectiu de sensibilitzar a la població de tot el país i major visibilitat a l'esclerosi lateral amiotròfica

Presentació del recull musical "Huellas y memorias"

10 Projecte empresarials ja són una realitat a través del programa municipal "Activa Àgora"

La Mostra d’Alcoi tanca una edició que encerta amb la seua aposta per la dansa contemporània

La violència masclista incrementa la seua incidència entre la població jove

Alcoi tindrà una alameda amb el nom de Camilo Sesto

Tres companyies valencianes obrin la setmana gran de les arts escèniques a Alcoi


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en