PSOE ALCOI: Amb el carril bici, el PP torna a mostrar la seua falta d´interés per la ciutat

18-02-2018   |  Visitas:117


EL CARRIL BICI A ALCOI VA SER LA PROPOSTA MÉS VOTADA DE 2017

El Partit Popular d'Alcoi en un comunicat sobre el carril bici, indica que els veïns desconeixen el projecte i que s'eliminaran més de 100 places d'aparcament, un text que és pura ciència ficció, i que està escrit sense haver fet cap consulta, i ara es preocupa 45 dies després de l'anunci de les obres i una vegada ja han començat.

Durant el mes de novembre i desembre de 2017 la regidora de Democràcia Participativa, María Baca, es va reunir dues vegades amb l'Associació de Veïns de la Zona Nord per explicar-los com anava a ser el carril bici, que aniria per alguns carrers del barri i que era la proposta més votada als pressupostos participatius. Els veïns van mostrar la seua satisfacció i van fer aportacions millorant algunes qüestions.

A final d'any es va aprovar el projecte i el 27 de desembre la notícia va aparéixer publicada a la web municipal, així com a totes les xarxes socials i va ser enviada als mitjans de comunicació.

En tot aquest temps, més de 45 dies el PP no ha preguntat res, ni s'ha interessat per saber quina era la proposta més votada per la ciutadania demostrant que no creuen ni la participació ni en el moviment veïnal.

El projecte per a introduir el carril bici tindrà en total 1.300 metres i passarà pel carrer Pare Poveda, Alcalde Agustí Albors, Avinguda Andalusia, Ferran el Catòlic fins a Sant Joan Bosco, enllaçant amb el carril bici que ja està construït en el polígon Cotes Baixes. D'aquesta manera, la ciutat quedarà connectada entre el barri de la Zona Nord i el del Viaducte amb un carril bici, que tan sols eliminarà entre 13 i 15 places d'aparcament.

En lloc de voler informar, el PP ha volgut crear el dubte i buscar la confrontació de la gent cap al Govern Local, que si ha parlat amb els veïns als qui els va agradar molt el projecte tal com ja van manifestar.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

Videos de las Entradas en Alcoy: Entrada del Cristians y Entrada del Moro

Activitat de ball de cara a la segona edició de la Fira Modernista de Alcoi

Festes d´Alcoi : 22,23 i 24 d´abril

La Regidoria de Polítiques Socials de l'ajuntament d'Alcoi ha dut endavant una nova activitat intergeneracional

Alcoi celabrarà el dia del llibre el dijous 12 d'abril

La 7a edició de l'Esport en 3D busca disseny per al seu cartell anunciador

Limitado el tránsito de vehículos a la Font Roja durante Semana Santa

Les arts escèniques dels escolars alcoians tornaran a tindre una Mostra pròpia

Els guanyadors del European 14 realitzaren el pla de reforma integral de la plaça Al-Azraq

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en