PSOE ALCOI: Amb el carril bici, el PP torna a mostrar la seua falta d´interés per la ciutat


Comparte esta noticia en:

18-02-2018 | Alcoi   |  Visitas:141


EL CARRIL BICI A ALCOI VA SER LA PROPOSTA MÉS VOTADA DE 2017

El Partit Popular d'Alcoi en un comunicat sobre el carril bici, indica que els veïns desconeixen el projecte i que s'eliminaran més de 100 places d'aparcament, un text que és pura ciència ficció, i que està escrit sense haver fet cap consulta, i ara es preocupa 45 dies després de l'anunci de les obres i una vegada ja han començat.

Durant el mes de novembre i desembre de 2017 la regidora de Democràcia Participativa, María Baca, es va reunir dues vegades amb l'Associació de Veïns de la Zona Nord per explicar-los com anava a ser el carril bici, que aniria per alguns carrers del barri i que era la proposta més votada als pressupostos participatius. Els veïns van mostrar la seua satisfacció i van fer aportacions millorant algunes qüestions.

A final d'any es va aprovar el projecte i el 27 de desembre la notícia va aparéixer publicada a la web municipal, així com a totes les xarxes socials i va ser enviada als mitjans de comunicació.

En tot aquest temps, més de 45 dies el PP no ha preguntat res, ni s'ha interessat per saber quina era la proposta més votada per la ciutadania demostrant que no creuen ni la participació ni en el moviment veïnal.

El projecte per a introduir el carril bici tindrà en total 1.300 metres i passarà pel carrer Pare Poveda, Alcalde Agustí Albors, Avinguda Andalusia, Ferran el Catòlic fins a Sant Joan Bosco, enllaçant amb el carril bici que ja està construït en el polígon Cotes Baixes. D'aquesta manera, la ciutat quedarà connectada entre el barri de la Zona Nord i el del Viaducte amb un carril bici, que tan sols eliminarà entre 13 i 15 places d'aparcament.

En lloc de voler informar, el PP ha volgut crear el dubte i buscar la confrontació de la gent cap al Govern Local, que si ha parlat amb els veïns als qui els va agradar molt el projecte tal com ja van manifestar.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

Dinar solidari Modernista

Actes de la Verge dels Lliris a la Font Roja

La Junta de Govern aprova l'expedient de contractació de les obres del CEEM del Barranquet del soler

S'investiguen els incendis de contenidors

Un any més l'Ajuntament ha avançat la publicació de les bases del concurs del cartell de la cavalcada

Pressupostos Participatius 2019

Programa formatiu dirigit a aturats majors de 30 anys

Ja han acabat les obres de reparació del tauler del Pontó de Sant Jaume

Nueva jornada de puertas abiertas en La Sarga


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en