Rafael Miralles i Mary Sary Martí guanyen el concurs literari de les Aules de la Tercera Edat


  15-02-2019 | Alcoi   |  Visitas:123
Actualitat


LA REGIDORA AROA MIRA HA FET EL LLIURAMENT DELS PREMIS
La Regidoria de Polítiques Socials va celebrar a la Sala de Plens de l’Ajuntament d’Alcoi l’acte de lliurament del sisè Concurs Literari de les Aules de la Tercera Edat que es realitza amb motiu de Sant Valentí. La iniciativa ha comptat amb una àmplia participació, amb un total de 23 obres presentades, de les quals 16 eren poemes i 7, cartes.

El jurat del concurs format per Jacqueline Charron, Silvestre Vilaplana i Majo Pallarés, va determinar que en la categoria de poesia Rafael Miralles guanyara amb «Recuerdos» mentre que el segon va ser per «Tonalitats d’estima», escrit per Margarita Company.

En l'apartat de prosa, el primer premi va ser per «Mi gran Regalo», de Mary Sary Martí, mentre que Elisa Baldó, va aconseguir el segon premi.
Els quatre premiats van llegir les seues obres i van emocionar a tot el públic assistent que els va aplaudir efusivament.

La regidora de Polítiques Socials, Aroa Mira, va fer el lliurament dels premis, que van ser d'un dinar per a dos en el cas dels guanyadors i d’un bolígraf de disseny per als segons. Cal assenyalar que a banda dels premis principals, tots els participants han obtingut un obsequi, en aquest cas, un llibre que recull tots els poemes i proses presentades al concurs, així com uns bombons amb forma de cor.

Aroa Mira explica que: «Aquesta és una més de les activitats que fem per a les persones majors; aquesta setmana tindrem la festa dels enamorats i d’ací unes setmanes celebrarem amb els nostres majors Carnestoltes. Cal destacar que aquesta és la sisena edició d'un concurs que cada any està més consolidat; nosaltres seguirem treballant per aconseguir un temps d'oci de qualitat per a les persones majors, ací tenim un clar exemple, ja que els participants són alumnes de les Aules de la Tercera Edat, que tenen ja vora 900 alumnes gràcies a l’ampliació de l’oferta formativa realitzada durant la legislatura que ha permès duplicar el nombre de matriculats».

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

14 ballets han desfilat pels carrers al Carnestoltes d´Alcoi

Nova edició de Zumba per l'ELA

COMPROIMÍS ALCOI: Anna Climent: «A Alcoi reciclem però hui una mica menys»

La Diputació d´Alacant produeix el Documental "Alcoi, Moros i Cristians: L´Origen"

Alcoi participa en YoMo: The Youth Mobile Festival

Alcoi és la segona destinació preferida en Europa dins de la xarxa FP i per davant de capitals com Roma, Berín , Munic o Madrid

La Mancomunitat dóna veu a les dones del món rural per a celebrar el 8 de març

Alcoi ha posat en marxa un sistema intel·ligent i pioner al nostre país per a reduir el consum en l'enllumenat

L'Agrupació Musical "L'orquesteta" organitzava un assaig de filà solidari per a recaptar diners per a la substitució del mobiliari del menjador dels malats del Sanatori Fontilles


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.