S'acorda el tancament de les grans superficies durant la trilogía festera06-02-2018   |  Visitas:71

EL PACTE JA ES VA CONSENSUAR L’ANY 2016
Des de la regidoria de Comerç s’ha donat a conéixer la revalidació de l’acord pel qual les grans superfícies romandran tancades al públic durant la trilogia festera, els dies 22, 23 i 24 d’abril. La regidora de l’àrea, Vanesa Moltó, és conscient del gran esforç que suposa per a aquestes empreses un tancament prolongat, per la qual cosa agraeix la seua voluntat de respectar les festivitats locals. D’aquesta manera, el pacte ha sigut reeditat després que s’assolira inicialment en 2016.
La normativa de la Conselleria de Comerç indica que quan hi ha tres dies festius consecutius i alguna gran superfície ho demana, s'ha d'habilitar un dia d'obertura, prèvia consulta a diferents òrgans. Per evitar aquesta obertura, que perjudica els treballadors d'aquestes empreses, la regidoria de comerç va concretar una reunió inicial fa dos anys per tal d’acordar entre tots un criteri comú.
L’edil de Comerç recorda que es tracta d’una iniciativa que any rere any «ha tingut una molt bona acollida, tant entre els veïns com entre els mitjans de comunicació, els quals l’any passat difongueren de manera molt positiva l’esforç de respectar la festivitat». Moltó afegeix que enguany, «després de posar-se en contacte amb grans superfícies que han obert recentment a la ciutat, també s’ha rebut la voluntat d’aquestes per sumar-se a la iniciativa».
Recordem que el xicotet comerç té llibertat horària, no obstant això, tant la Cambra de Comerç com la Federació i Aceca comparteixen la intenció de permetre a tota la ciutat gaudir de les festes en les millors condicions.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

Fiesta del Pasodoble y "Nit de l'Olla"

La Generalitat ajuda a finaçar dos importants projectes per a la ciutat

El Campus d'Alcoi de la UA obrirà amb 60 places de Mestre d'Infantil a la Cambra de Comerç el pròxim curs

A partir d'agost no es pagarà per aparcar als carrers d'Alcoi

Actos del Día del Alardo de las fiestas de Alcoi - Día 24 d´abril

Cumbre rotaria en Alcoy para el inicio oficial del Rotary Club Alcoy Font Roja

L’auditori Armando Blanquer acollirà el 16 de juny un show freestyle de rap

El diumenge 10 de juny tindrà lloc la tradicional cursa '10K Alcoi Via Verda'

Más de un millar de personas participaron en la conclusión del Deporte Adaptado de los Juegos Deportivos de la CV


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en