Servei d'interpretació en llenguatge de signes al Museu Explora


Comparte esta noticia en:

21-05-2018 | Alcoi   |  Visitas:137

El Museu Explora disposarà a partir d'ara d'un nou servei d'interpretació en llenguatge de signes per a persones sordes. Amb un simple lector de codi QR instal·lat al telèfon mòbil, i gràcies al senyal wifi que proporciona el museu, els visitants podran visualitzar als seus dispositius una traducció en llenguatge de signes del contingut de tots els panells informatius.
Per a dur endavant aquest projecte s'ha comptat amb l'estreta col·laboració de la Federació de Persones Sordes de la Comunitat Valenciana (FESORD), i de l'Associació de Persones Sordes d'Alcoi i Comarca.
La regidora de Turisme, Lorena Zamorano, recorda que la iniciativa va sorgir de la campanya de pressupostos participatius d'enguany, i que els plans de l'Ajuntament contemplen estendre aquest servei a tota l'oferta turística de la ciutat.

El Museo Explora dispondrá a partir de ahora de un nuevo servicio de interpretación en lenguaje de signos para personas sordas. Con un simple lector de código QR instalado en el teléfono móvil, y gracias a la señal wifi que proporciona el museo, los visitantes podrán visualizar a sus dispositivos una traducción en lenguaje de signos del contenido de todos los paneles informativos.
Para llevar adelante este proyecto se ha contado con la estrechada colaboración de la Federación de Personas Sordas de la Comunidad Valenciana (FESORD), y de la Asociación de Personas Sordas de Alcoy y Comarca.
La concejala de Turismo, Lorena Zamorano, recuerda que la iniciativa surgió de la campaña de presupuestos participativos de este año, y que los planes del Ayuntamiento contemplan extender este servicio a toda la oferta turística de la ciudad.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

Presentació d'Álvaro Santacreu, Sant Jordiet 2019

Inaugurada la segona comissaria de la Policia Nacional a Alcoi

Presentació del càrrecs festers al Mig Any d'Alcoi

COMPROMÍS ALCOI: Ivorra «Compromís Alcoi demana explicacions sobre la possible subcontractació del servei de neteja a l’empresa d’un alt càrrec socialista »

Mostra de targetes postals de la col·lecció Joan Valls a l'arxiu municipal d'Alcoi

El SERVEF concedeix a Alcoi dues subvencions d'Avalem Experiència per a contractar majors de 30 anys

L'Ajuntament realitza una campanya informativa sobre el nou sistema de recollida de brossa

El regidor d'Esports, Alberto Belda, ha presentat la 37a edició dels Jocs Esportius

Hazael Rico Bernat guanya el concurs del Cartell anunciador de la CXXXIV Cavalcada


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en