Servei d'interpretació en llenguatge de signes al Museu Explora21-05-2018   |  Visitas:84

El Museu Explora disposarà a partir d'ara d'un nou servei d'interpretació en llenguatge de signes per a persones sordes. Amb un simple lector de codi QR instal·lat al telèfon mòbil, i gràcies al senyal wifi que proporciona el museu, els visitants podran visualitzar als seus dispositius una traducció en llenguatge de signes del contingut de tots els panells informatius.
Per a dur endavant aquest projecte s'ha comptat amb l'estreta col·laboració de la Federació de Persones Sordes de la Comunitat Valenciana (FESORD), i de l'Associació de Persones Sordes d'Alcoi i Comarca.
La regidora de Turisme, Lorena Zamorano, recorda que la iniciativa va sorgir de la campanya de pressupostos participatius d'enguany, i que els plans de l'Ajuntament contemplen estendre aquest servei a tota l'oferta turística de la ciutat.

El Museo Explora dispondrá a partir de ahora de un nuevo servicio de interpretación en lenguaje de signos para personas sordas. Con un simple lector de código QR instalado en el teléfono móvil, y gracias a la señal wifi que proporciona el museo, los visitantes podrán visualizar a sus dispositivos una traducción en lenguaje de signos del contenido de todos los paneles informativos.
Para llevar adelante este proyecto se ha contado con la estrechada colaboración de la Federación de Personas Sordas de la Comunidad Valenciana (FESORD), y de la Asociación de Personas Sordas de Alcoy y Comarca.
La concejala de Turismo, Lorena Zamorano, recuerda que la iniciativa surgió de la campaña de presupuestos participativos de este año, y que los planes del Ayuntamiento contemplan extender este servicio a toda la oferta turística de la ciudad.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

Commemoració de dia Internacional de l'Orgull LGBTI

Al voltant de 40 xiquets participen en l´ Escola d´Estiu Inclusiva Miguel Hernández d´ Alcoi

El programa "JOOP" ofereix una nova oportunitat a 8 joves de la ciutat amb baix nivell de formació

Alcoi se suma a la iniciativa nacional amb l'objectiu de sensibilitzar a la població de tot el país i major visibilitat a l'esclerosi lateral amiotròfica

Alcoi tindrà una alameda amb el nom de Camilo Sesto

Més de 8.500 persones gaudeixen de les activitats del cap de setmana a Alcoi

Reobertura de la zona de jocs al parc de El Romeral

La segona fase de les obres d`Entença comença el proper dimarts

Taller de barreteria modernista


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en