Tot preparat per al pas de la Volta Ciclista a Espanya per Alcoi


  23-08-2019 | Alcoi   |  Visitas:408
Actualitat

Alcoi


Serà aquest diumenge 25 d’agost cap a les 14 hores

Aquest any, la Volta Ciclista a Espanya passarà per la nostra ciutat en les seues etapes inicials, serà la segona etapa, amb eixida a Benidorm i arribada a Calp i un total de 199 kilòmetres, el diumenge 25 d’agost. L’etapa està prevista que s’inicie a les 12.20 hores i arribe poc abans de les 14 hores a la ciutat. En el recorregut anterior, els corredors hauran realitzat l’ascensió de dos ports, el de Confrides de segona categoria i l’Alt de Benilloba de tercera categoria, des d’ací arribaran directament a Alcoi.

La carrera entrarà pel Rebolcat, Venta Saltera, Avinguda Alacant, Beniata, Alçamora, Alameda Camilo Sesto, Avinguda Joan Gil Albert I Carrer València, continuant en direcció a Cocentaina. Està previst el pas per Alcoi, segons informació dels organitzadors, cap a les 13.58 hores. No es realitzarà un tall general, cap a les 13.30 es faran talls puntuals i a les 13.50 quedarà totalment tallat tot el recorregut i els encreuaments.

Fins última hora es podrà creuar des del País Valencià fins Oliver, però no a l'inrevés, en Góngora i Joan Valls, i en Puerta de Alcoy, de Cotes Baixes a Tirant Lo Blanc. L'entrada i eixida d'Alcoi a l'autovia estarà oberta a totes hores sense restricció per Sant Joan de Ribera. La carretera a Benilloba estarà tallada per la Guàrdia Civil des de primera hora pel que és convenient anar prompte o buscar itineraris alternatius. Recomanem seguir el facebook de Policia Local Alcoi per si hi ha novetats d’última hora.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

Camilo Sesto i «el seu cor» descasaran en Alcoi

La policia local identifica els autors d’actes vandàlics al Mas de Gormaget

La gimnàstica artística estrena noves instal•lacions a partir del dilluns

El Nou Bàsquet Alcoi inicia la seua Pretemporada

El Grup de Danses Sant Jordi crea una guia d'indumentària de l'època modernista

Nou taller d’Autodefensa Personal Femenina en l’Eduardo Latorre

Acord del Govern Municipal amb els representants empresarials per impulsar les energies netes a les nostres indústries

L'Ajuntament registra quasi 1.200 tràmits electrònics en la primera meitat de l'any

L’Ajuntament identifica els responsables d’un abocament il•legal d’enderrocs en Barxell


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.