Dimarts 25 d’abril, Dia del Sant Crist25-04-2017   |  Visitas:621

8:00 h. Concentració als voltants de la “Finca el Morer”, on seran alçats els nous Capitans i es ballaran les banderes. A continuació, inici de l’acte d’arcabusseria fins a l’Ermita de Sant Jordi, on es dispararà una salva d’honor per filà en record dels nostres avantpassats. Es continuarà fins al cementeri, on tindran lloc les tradicionals Salves d’Honor. Al voltant de les 9:30 h. Santa Missa en sufragi per tots els difunts.
Posteriorment, esmorzar als voltants de l’Ermita del Sant Crist.

12:00 h. Signatura dels nous Capitans al Llibre d’Or de la Confraria del Sant Crist a l’Ermita. Després, a la porta, Alçà de Capitans. Tot seguit baixaran disparant fins l’Ermita de La Malena.

13:00 h. Conversió del Moro al Cristianisme o “Despojo” davant l’Ermita de La Malena. Seguidament es ballarà el “Ball Moro” per la Filà de Moros Vells. A continuació, els festers baixaran disparant fins a la Plaça Major.

A les 17:00 h. seran alçats, a la Plaça Major, els nous Capitans del Bàndol Moro i a les 17:30 h. els del Bàndol Cristià. En ambdós casos es ballaran les banderes en el seu honor. Acabat l’acte, trasllat dels Sants Jordiets a casa dels nous CapitansSanta Missa en sufragi per tots els difunts a Banyeres de Mariola 25/04/2017 from Intercomarcal TV on Vimeo.


Ball de les Banderes, Banyeres de Mariola, 25/04/17 from Intercomarcal TV on Vimeo.
Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Banyeres

Programación de la Fiestas de la Malena

Obertura de la zona de mascotes de l'Ese

El dissabte 2 de juny, presentació del llibre "El que m´han contat les pedres" de Miguel Sempere

Estrenat el nou paviment de l'espai multiusos de Vil·la Rosario

Representació de la llegenda de Sant Jordi, el drac i la princesa

Concurs d'idees per a la remodelació i adequació de l'escala de l'Església a la Plaça Major de Banyeres de Mario


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en