El Kaiser-Lautern Banyeres aconsegueix el primer lloc al campionat de lliga


  05-03-2019 | Banyeres   |  Visitas:206
Esports

Banyeres

Aquest dissabte el Kàiser-Laútern es va desplaçar a La Vila Joiosa per disputar el que segurament seria l’encontre més important des de que el káiser-Laútern va empendre aquesta aventura del tennis-taula allà per l’any 2007.

El Kàiser-Laútern Banyeres i el Tennis Taula “La Vila” compartien el lideratge del grup desde els primers compasos de la temporada i els dos equips aplegaven a este duel amb els mateixos punts. Per lo tant sols es contemplava una única opcio posible per als dos equips; Guanyar.

Aquest partit podía cambiar la historia del nostre club, donçs l’equip que resultara ganyador d’este xoc es convertiría en campió de la lliga i en conseqüència equip de tercera divisió nacional per la propera temporada.

Després de 3 temporades en segón i 8 en primera autonómica, despres de molts anys de sacrifici, molt d’esforç i molta il.lusio havia aplegat el moment decisiu, había aplegat el moment en el que podiem donar el bot qualitatiu a la tercera divisió nacional. Però no era tarea fàcil, l’equip vilenc, un club històric del tennis taula a la nostra comunitat i amb un planter de jugadors de molta talla, anava a posar tota la carn en el rostidor i anava amb l’objectiu clar de imposarse al Kàiser-Laútern.

Donçs bé, el dissabte el Kàiser-Laútern es va desplaçar a La Vila per a disputar aquest històric encontre. Per aquesta ocasió tan especial l’equip banyerut va alinear – com diria Jordi Martell- als seus tres sparrings de gala ; Sergio Ferre, Javier Ferre y Dani Bonal. Per contra l’equip Vilenc va presentar als seus tres jugadors més decisius: Ramis, Bou i Naranjo.

L’encontre va començar de forma extraordinària i inesperada per al Kàiser-Laútern, donçs Dani, Javier i Sergio conseguien impondre’s als vileros en els tres primers encontres i amb un marcador general de 0-3 estaven a una sola victòria de guanyar el partit i per tant de proclamar-se campions. -Hem de tindre amb compte que guanya el partit l’equip que aconsegueix guanyar 4 encontres-.

Però aquest escenari somiat era massa bonic per a ser realitat i el partit, digne d’una gran final, va començar a complicar-se de mala manera per als banyeruts. El quart encontre el perdia Javier per la mínima 3-2 front a Ramis, després Bonal sucumbía en el quint creuament front a Naranjo per 3-1 i en conseqüència el partit quedava condenat a decidir-se en el sext encontre.

El sext encontre era precís guanyar-l’ho. Era estrictament necessari evitar el desempat en el encontre de dobles, donçs el nivell de l'equip vilenc en dobles era molt alt i el Kàiser-Laútern tenia que evitar eixe risc a totes llums.

Però el sext encontre també es va complicar massa, -ens había mirat un tort- Sergio començava perdent el primer set. Després aconseguia guanyar el segón provocant l’empat en el comput general (1-1). El tercer set també el perdia Sergio lo que posicionava a l’equip vilenc a un set de proclamar-se campions (2-1). En el quart set, Sergio aconseguia –in extremis- empatar el partit 2-2. Per tant el partit, la temporada i el posible ascens del káiser-Laútern a tercera nacional anava a decidir-se en la -mort súbita- del quint set.

El quint set va ser de infarto. Encara que Sergio aconseguia un marcador favorable de 2-5, Bou va poder refer-se fins posicionar el marcador favorable 10-6 per als vilencs. Per tant els vilencs estaven a un punt de la glòria i els banyeruts a un punt de la devacle.

Però miraculosament a Sergio se li aparegué un àngel caigut del cel i va conseguir inexplicablement remontar un set que estava perdut aconseguint impondre's al jugador vilenc per 12-14 en una frenètica final que quedarà en les retines dels alli presents per molts anys.

Amb aquesta emocionant i sufrida victòria el Kàiser-Laútern es proclama matemàticament CAMPIÓ de la 1ª Divisió Autonómica i en conseqüencia obté plaça directa per a ser equip de 3ª NACIONAL per la propera temporada 2019-2020.

Des de el Club Kàiser-Laútern Banyeres sols ens queda agrair als jugadors en actiu, jugadors reserva i als socis fundadors, la seua dedicació, suport económic i confiança en aquest projecte del tennis taula que va començar en l’any 2007 com una il.lusió i que dotze anys després hem aconseguit entre tots convertir-l’ho en projecte sòlid i de futur.

AGRAÏMENTS:

Sergio Ferre, Javier Ferre, Jordi Albero, Manuel Sanjuán, Daniel Bonal, Paco Vicedo, Ito Belda, Juan Pajarón i Ramón Sanjuán.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Banyeres

Actes dia 25 d´abril: Salves d´honor, Missa en sufragi per tots el difunts, nous capitans i Ball de Banderes

El trasllat de Sant Jordi marca la fi de les festes 2019 a Banyeres de Mariola


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.