El Kaiser-Lautern Banyeres aconsegueix el primer lloc al campionat de lliga


  05-03-2019 | Banyeres   |  Visitas:121
Esports

Aquest dissabte el Kàiser-Laútern es va desplaçar a La Vila Joiosa per disputar el que segurament seria l’encontre més important des de que el káiser-Laútern va empendre aquesta aventura del tennis-taula allà per l’any 2007.

El Kàiser-Laútern Banyeres i el Tennis Taula “La Vila” compartien el lideratge del grup desde els primers compasos de la temporada i els dos equips aplegaven a este duel amb els mateixos punts. Per lo tant sols es contemplava una única opcio posible per als dos equips; Guanyar.

Aquest partit podía cambiar la historia del nostre club, donçs l’equip que resultara ganyador d’este xoc es convertiría en campió de la lliga i en conseqüència equip de tercera divisió nacional per la propera temporada.

Després de 3 temporades en segón i 8 en primera autonómica, despres de molts anys de sacrifici, molt d’esforç i molta il.lusio havia aplegat el moment decisiu, había aplegat el moment en el que podiem donar el bot qualitatiu a la tercera divisió nacional. Però no era tarea fàcil, l’equip vilenc, un club històric del tennis taula a la nostra comunitat i amb un planter de jugadors de molta talla, anava a posar tota la carn en el rostidor i anava amb l’objectiu clar de imposarse al Kàiser-Laútern.

Donçs bé, el dissabte el Kàiser-Laútern es va desplaçar a La Vila per a disputar aquest històric encontre. Per aquesta ocasió tan especial l’equip banyerut va alinear – com diria Jordi Martell- als seus tres sparrings de gala ; Sergio Ferre, Javier Ferre y Dani Bonal. Per contra l’equip Vilenc va presentar als seus tres jugadors més decisius: Ramis, Bou i Naranjo.

L’encontre va començar de forma extraordinària i inesperada per al Kàiser-Laútern, donçs Dani, Javier i Sergio conseguien impondre’s als vileros en els tres primers encontres i amb un marcador general de 0-3 estaven a una sola victòria de guanyar el partit i per tant de proclamar-se campions. -Hem de tindre amb compte que guanya el partit l’equip que aconsegueix guanyar 4 encontres-.

Però aquest escenari somiat era massa bonic per a ser realitat i el partit, digne d’una gran final, va començar a complicar-se de mala manera per als banyeruts. El quart encontre el perdia Javier per la mínima 3-2 front a Ramis, després Bonal sucumbía en el quint creuament front a Naranjo per 3-1 i en conseqüència el partit quedava condenat a decidir-se en el sext encontre.

El sext encontre era precís guanyar-l’ho. Era estrictament necessari evitar el desempat en el encontre de dobles, donçs el nivell de l'equip vilenc en dobles era molt alt i el Kàiser-Laútern tenia que evitar eixe risc a totes llums.

Però el sext encontre també es va complicar massa, -ens había mirat un tort- Sergio començava perdent el primer set. Després aconseguia guanyar el segón provocant l’empat en el comput general (1-1). El tercer set també el perdia Sergio lo que posicionava a l’equip vilenc a un set de proclamar-se campions (2-1). En el quart set, Sergio aconseguia –in extremis- empatar el partit 2-2. Per tant el partit, la temporada i el posible ascens del káiser-Laútern a tercera nacional anava a decidir-se en la -mort súbita- del quint set.

El quint set va ser de infarto. Encara que Sergio aconseguia un marcador favorable de 2-5, Bou va poder refer-se fins posicionar el marcador favorable 10-6 per als vilencs. Per tant els vilencs estaven a un punt de la glòria i els banyeruts a un punt de la devacle.

Però miraculosament a Sergio se li aparegué un àngel caigut del cel i va conseguir inexplicablement remontar un set que estava perdut aconseguint impondre's al jugador vilenc per 12-14 en una frenètica final que quedarà en les retines dels alli presents per molts anys.

Amb aquesta emocionant i sufrida victòria el Kàiser-Laútern es proclama matemàticament CAMPIÓ de la 1ª Divisió Autonómica i en conseqüencia obté plaça directa per a ser equip de 3ª NACIONAL per la propera temporada 2019-2020.

Des de el Club Kàiser-Laútern Banyeres sols ens queda agrair als jugadors en actiu, jugadors reserva i als socis fundadors, la seua dedicació, suport económic i confiança en aquest projecte del tennis taula que va començar en l’any 2007 com una il.lusió i que dotze anys després hem aconseguit entre tots convertir-l’ho en projecte sòlid i de futur.

AGRAÏMENTS:

Sergio Ferre, Javier Ferre, Jordi Albero, Manuel Sanjuán, Daniel Bonal, Paco Vicedo, Ito Belda, Juan Pajarón i Ramón Sanjuán.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Banyeres

Presentació de la Revista-Programa de les Festes de Moros i Cristians en honor de Sant Jordi 2019

Los peldaños de nuestra "Escalera" nos llevan a conocer al grupo INÈRCIA

Buena cocina de la mano de Restaurante Pirámide de Banyeres de Mariola

"Actualitat Política" amb Josep Sempere

Presentació de llibre 'Els parlars valencians'

Inauguración de la exposición de la XXXIV edición del cartel anunciador de las fiestas de Moros y Cristianos

"Actualitat Política" amb Fernando Sempere, regidor de festes

El 24 de febrer s'inicia una nova etapa al Museu Valencià del Paper

El Kaiser-Lautern Banyeres aconsegueix el primer lloc al campionat de lliga


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.