Exaltació de Capitans i Bandereres i Pregó de Festes de Banyeres de Mariola

02-04-2018   |  Visitas:767

Emilio Domenech Valor, actual secretari de la Comissió de Festes de Sant Jordi, ha sigut l'encarregat de pronunciar el Pregó de les Festes de Banyeres de Mariola.

La notícia la va fer pública l'Alcalde en el transcurs de l'últim Ple. Emilio Domenech, mestre jubilat, és una persona molt volguda a Banyeres per les seues múltiples facetes i vinculacions amb distints àmbits.

En l'àmbit de la festa, en la que en 2018 complix 40 anys com a fester, cal ressenyar que es va iniciar en la filà de Maseros, passant més tard a la de Jordians, de la que és un dels seus socis fundadors. En esta ha ocupat tot tipus de càrrecs: president, tresorer, membre de l'esquadra oficial, representant en la Confraria de Sant Jordi, secretari, encarregat de protocol i arxiver.

A més del pregó se celebrava l'exaltació de Capitans i Bandereres de les comparses que componen les festes de Moros i Cristians de Banyeres de Mariola.


Banyeres de Mariola, exaltació de Capitans i Bandereres i Pregó de Festes 02/04/2018 from Intercomarcal TV on Vimeo.


Amb motiu d'este esdeveniment, des d'Intercomarcal TV hem realitzat un programa especial sobre les festes de Banyeres amb entrevistes, reportatges i vídeos d'altres anys.


Banyeres de Mariola, Programa Especial Exaltació Capitans i Bandereres i Pregó de Festes (1ª Part), 02/04/18 from Intercomarcal TV on Vimeo.


Banyeres de Mariola, Programa Especial Exaltació Capitans i Bandereres i Pregó de Festes (2ª Part), 02/04/18 from Intercomarcal TV on Vimeo.Banyeres de Mariola, Fernando Sempere, Regidor de Festes, Valoració entraetes i Pregó de Festes, 03/04/18 from Intercomarcal TV on Vimeo.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Banyeres

Entraeta dels Pirates i dels Jordians

Exaltació de Capitans i Bandereres i Pregó de Festes de Banyeres de Mariola

Tradicional Plantà de banderes i esmorzar de coques

Diumenge 22 d’abril, Dia de l’Entrada

Entrevistes a totes les capitanies i directives de les Filaes de Banyeres de Mariola 2018

Entrevista al alcalde i Regidor de Festes i guió d´actes de les Festes de Moros i Cristians en honor a Sant Jordi (del 22 al 25 d´abril)

Ahir dissabte 24, Entraeta dels Estudiants

Concert de Música Sacra de la Coral Mariola.

Banyeres retoma la conexión vía bus con Villena el próximo lunes

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en