Exaltació de Capitans i Bandereres i Pregó de Festes de Banyeres de Mariola


  02-04-2018 | Banyeres   |  Visitas:1200
Festes

Emilio Domenech Valor, actual secretari de la Comissió de Festes de Sant Jordi, ha sigut l'encarregat de pronunciar el Pregó de les Festes de Banyeres de Mariola.

La notícia la va fer pública l'Alcalde en el transcurs de l'últim Ple. Emilio Domenech, mestre jubilat, és una persona molt volguda a Banyeres per les seues múltiples facetes i vinculacions amb distints àmbits.

En l'àmbit de la festa, en la que en 2018 complix 40 anys com a fester, cal ressenyar que es va iniciar en la filà de Maseros, passant més tard a la de Jordians, de la que és un dels seus socis fundadors. En esta ha ocupat tot tipus de càrrecs: president, tresorer, membre de l'esquadra oficial, representant en la Confraria de Sant Jordi, secretari, encarregat de protocol i arxiver.

A més del pregó se celebrava l'exaltació de Capitans i Bandereres de les comparses que componen les festes de Moros i Cristians de Banyeres de Mariola.


Banyeres de Mariola, exaltació de Capitans i Bandereres i Pregó de Festes 02/04/2018 from Intercomarcal TV on Vimeo.


Amb motiu d'este esdeveniment, des d'Intercomarcal TV hem realitzat un programa especial sobre les festes de Banyeres amb entrevistes, reportatges i vídeos d'altres anys.


Banyeres de Mariola, Programa Especial Exaltació Capitans i Bandereres i Pregó de Festes (1ª Part), 02/04/18 from Intercomarcal TV on Vimeo.


Banyeres de Mariola, Programa Especial Exaltació Capitans i Bandereres i Pregó de Festes (2ª Part), 02/04/18 from Intercomarcal TV on Vimeo.Banyeres de Mariola, Fernando Sempere, Regidor de Festes, Valoració entraetes i Pregó de Festes, 03/04/18 from Intercomarcal TV on Vimeo.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Banyeres

Presentació de la Revista-Programa de les Festes de Moros i Cristians en honor de Sant Jordi 2019

Los peldaños de nuestra "Escalera" nos llevan a conocer al grupo INÈRCIA

Presentació de llibre 'Els parlars valencians'

Inauguración de la exposición de la XXXIV edición del cartel anunciador de las fiestas de Moros y Cristianos

"Actualitat Política" amb Fernando Sempere, regidor de festes

El Kaiser-Lautern Banyeres aconsegueix el primer lloc al campionat de lliga

COMPROMÍS BANYERES: Josep Sempere repeteix com a candidat de Compromís per Banyeres

Comencen les Entraetes amb els Moros Nous


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.