Exaltació de Capitans i Bandereres i Pregó de Festes de Banyeres de Mariola


Comparte esta noticia en:

02-04-2018 | Banyeres   |  Visitas:1117

Emilio Domenech Valor, actual secretari de la Comissió de Festes de Sant Jordi, ha sigut l'encarregat de pronunciar el Pregó de les Festes de Banyeres de Mariola.

La notícia la va fer pública l'Alcalde en el transcurs de l'últim Ple. Emilio Domenech, mestre jubilat, és una persona molt volguda a Banyeres per les seues múltiples facetes i vinculacions amb distints àmbits.

En l'àmbit de la festa, en la que en 2018 complix 40 anys com a fester, cal ressenyar que es va iniciar en la filà de Maseros, passant més tard a la de Jordians, de la que és un dels seus socis fundadors. En esta ha ocupat tot tipus de càrrecs: president, tresorer, membre de l'esquadra oficial, representant en la Confraria de Sant Jordi, secretari, encarregat de protocol i arxiver.

A més del pregó se celebrava l'exaltació de Capitans i Bandereres de les comparses que componen les festes de Moros i Cristians de Banyeres de Mariola.


Banyeres de Mariola, exaltació de Capitans i Bandereres i Pregó de Festes 02/04/2018 from Intercomarcal TV on Vimeo.


Amb motiu d'este esdeveniment, des d'Intercomarcal TV hem realitzat un programa especial sobre les festes de Banyeres amb entrevistes, reportatges i vídeos d'altres anys.


Banyeres de Mariola, Programa Especial Exaltació Capitans i Bandereres i Pregó de Festes (1ª Part), 02/04/18 from Intercomarcal TV on Vimeo.


Banyeres de Mariola, Programa Especial Exaltació Capitans i Bandereres i Pregó de Festes (2ª Part), 02/04/18 from Intercomarcal TV on Vimeo.Banyeres de Mariola, Fernando Sempere, Regidor de Festes, Valoració entraetes i Pregó de Festes, 03/04/18 from Intercomarcal TV on Vimeo.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Banyeres

Xirimites i tabals "El Braçal" de Banyeres de Mariola

Concert de Santa Cecilia de la AM La Nova de Banyeres de Mariola

Concert extraordinari de Santa Cecilia de la Societat Musical Banyeres de Mariola

Encesa de la il·luminació de Nadal

En un nou programa de "Prop de tu" ens acostem a la Societat Musical Banyeres de Mariola

"Hui parlem amb..." Antonio Mataix, president de la Cofraria de Santa Llúcia i amb els Clavaris 2018

Un nou programa de "Prop de tu" amb l'Associació de Discapacitats de Banyeres de Mariola

"Prop de tu" amb Agrupació Musical "La Nova" de Banyeres

Parlem amb el president de l'Associació d'amics dels Reis Mags


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.