Exaltació de Capitans i Bandereres i Pregó de Festes de Banyeres de Mariola02-04-2018   |  Visitas:931

Emilio Domenech Valor, actual secretari de la Comissió de Festes de Sant Jordi, ha sigut l'encarregat de pronunciar el Pregó de les Festes de Banyeres de Mariola.

La notícia la va fer pública l'Alcalde en el transcurs de l'últim Ple. Emilio Domenech, mestre jubilat, és una persona molt volguda a Banyeres per les seues múltiples facetes i vinculacions amb distints àmbits.

En l'àmbit de la festa, en la que en 2018 complix 40 anys com a fester, cal ressenyar que es va iniciar en la filà de Maseros, passant més tard a la de Jordians, de la que és un dels seus socis fundadors. En esta ha ocupat tot tipus de càrrecs: president, tresorer, membre de l'esquadra oficial, representant en la Confraria de Sant Jordi, secretari, encarregat de protocol i arxiver.

A més del pregó se celebrava l'exaltació de Capitans i Bandereres de les comparses que componen les festes de Moros i Cristians de Banyeres de Mariola.


Banyeres de Mariola, exaltació de Capitans i Bandereres i Pregó de Festes 02/04/2018 from Intercomarcal TV on Vimeo.


Amb motiu d'este esdeveniment, des d'Intercomarcal TV hem realitzat un programa especial sobre les festes de Banyeres amb entrevistes, reportatges i vídeos d'altres anys.


Banyeres de Mariola, Programa Especial Exaltació Capitans i Bandereres i Pregó de Festes (1ª Part), 02/04/18 from Intercomarcal TV on Vimeo.


Banyeres de Mariola, Programa Especial Exaltació Capitans i Bandereres i Pregó de Festes (2ª Part), 02/04/18 from Intercomarcal TV on Vimeo.Banyeres de Mariola, Fernando Sempere, Regidor de Festes, Valoració entraetes i Pregó de Festes, 03/04/18 from Intercomarcal TV on Vimeo.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Banyeres

XXI Concert d’Estiu “La Nova”

"Cerca de ti" visita al Grup de Cors i Danses "Aires de Mariola"

Concurso de paellas con motivo de las Fiestas de la Malena

Celebració de la Fira de la Malena i Mercat Medieval

Beneixama presenta als seus capitans

XXXIV Festival de Bandes de Música de Santa Mª Magdalena

Festivitat de La Malena a Banyeres de Mariola

Festa i Fira de Sant Antoni de Pàdua

Dies de Danses per a les Festes de la Malena: 29 i 30 de juny


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en