L聮Ajuntament de Banyeres de Mariola aprova els Pressupostos 2019


  25-01-2019 | Banyeres   |  Visitas:324
Actualitat

Banyeres

En un ple extraordinari per a debatre els pressupostos municipals, l聮Ajuntament de Banyeres de Mariola va aprovar el passat 17 de gener el 芦Pressupost i despesa p煤blica禄 previst per a l聮exercici 2019. L聮alcalde, Josep Sempere, va fer l聮exposici贸 dels comptes en nom de l聮Equip de Govern municipal. Segons Sempere, 芦les despeses han sigut ajustades al m脿xim en la majoria de les partides pressupost脿ries禄 i va afegir que 芦L'Equip de Govern vol fer patent el seu rigor en el control pressupostari禄.

En l聮exposici贸 es va assenyalar que l聮any 2019 inclou unes eleccions al mes de maig, fet que ocasionar脿 que el pressupost per a 2019 es desenvolupe entre el final d聮aquesta legislatura i el comen莽ament de la pr貌xima. L聮alcalde va explicar que, atesa aquesta circumst脿ncia, s聮han confeccionat uns pressupostos b脿sics respecte a les despeses ordin脿ries perqu猫 l聮haur脿 d聮executar el nou Govern resultant de les eleccions.

Com en exercicis anteriors, s聮ha donat una atenci贸 especial a la vessant educativa, cultural, esportiva i, de manera important, aquella relacionada amb el benestar social dels ve茂ns i les ve茂nes de Banyeres de Mariola. Es contempla tamb茅 una important previsi贸 en el cap铆tol d'inversions, degut a les aportacions previstes de la Generalitat Valenciana i la Diputaci贸 d聮Alacant. Segons Sempere, les l铆nies mestres s贸n: estabilitat pressupost脿ria, principi de sostenibilitat financera i car脿cter social.

El pressupost d聮ingressos i despeses per a 2019 茅s d聮11.345.723,80 euros. Tot i que l聮IPC anual de 2018 ha pujat l聮1聮2 per cent, l聮Equip de Govern ha decidit congelar els impostos municipal per quart any consecutiu.

Josep Sempere va qualificar els pressupostos com a 芦prudents禄 pel que fa a les previsions, per貌 cal remarcar l聮ingr茅s de m茅s de tres-cents mil euros, per part de Diputaci贸 d聮Alacant, per a la construcci贸 del Centre de Dia per a Malalts d聮Alzheimer i de m茅s de tres milions d聮euros per part de la Generalitat Valenciana per a la construcci贸 del nou aulari d聮Educaci贸 Infantil al CEIP Alfonso Iniesta.

L聮alcalde va passar a detallar l聮apartat de despeses, entre les que es troben les de personal laboral, personal a trav茅s de convenis, cursos, tallers, activitats de joventut, activitats d聮educaci贸 i formaci贸, servei de neteja d聮edificis, conservaci贸 de parcs, jardins i de l聮脿rea d聮acampada, voluntariat de Protecci贸 Civil, recolzament del comer莽 local, ramaderia, seguiments arqueol貌gics, aportacions a la Mancomunitat de l'Alcoi脿-Comtat, quotes de la Federaci贸 Valenciana de Municipis i Prov铆ncies i del Consorci de Bombers, entre altres.

En les inversions de m茅s import脿ncia previstes, destaquen per la seua quantia la construcci贸 d'un Centre d'Alzheimer; la construcci贸 d聮un nou aulari d聮Educaci贸 Infantil i d聮un trinquet annex dins del Pla Edificant de la Conselleria d聮Educaci贸; millores en les instal路lacions esportives; urbanitzaci贸 i infraestructures; inversions en parcs i jardins; i la implantaci贸 de l聮Administraci贸 electr貌nica.

Tamb茅 s聮inclou en aquest cap铆tols l聮ampliaci贸 del Cementeri; finalitzaci贸 de la reforma del Museu Valenci脿 del Paper; col路locaci贸 d聮aparells d聮aire condicionat al Teatre Principal; nou despatx per a Serveis Socials; pavimentaci贸 del llavador municipal; millores a la teulada i pintada interior del Mercat Municipal; asfaltat de carrers; soterrament de l铆nies de cablejat el猫ctric; compra de maquin脿ria nova per a la brigada d聮obres; millores en il路luminaci贸 i actuacions puntuals a la xarxa d聮aigua potable i de clavegueram.
Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Banyeres

El programa "La Br煤jula" nos invita a visitar el Museo de la Farmacia

Banyeres de Mariola iniciar脿 un projecte de compostatge per als centres escolars al 2020

El Col路lectiu Serrella lliura els Premis 9 d聮Octubre

Cuinem Olla de Carabassa a "Culler脿 i Arrere"

Cuinem Sospirs d'anous a "Culler脿 i Arrere"

Resultados en Banyeres de Mariola : Elecciones Generales 10N


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.