L'Ajuntament de Banyeres de Mariola publica una nota informativa sobre diferents aspectes en relació amb diferents normatives


  22-05-2020 | Banyeres   |  Visitas:118
Actualitat

Banyeres

FRANGES HORÀRIES

Segons l’Ordre SND/427/2020, publicada hui 21 de maig al BOE (Butlletí Oficial de l’Estat), les poblacions menors de 10.000 habitants però amb una densitat de població superior als 100 habitants per Km², HAN DE MANTINDRE LES FRANGES HORÀRIES per a la realització de passejos i pràctica d’esport.
Banyeres de Mariola, amb uns 140 hab./km², sobrepassa el límit de densitat de població i, per tant, ha de mantindre els horaris d’esports i passejos.

SANITAT

Segons l’Ordre SND/422/2020, de 19 de maig, es fa obligatori l'ús de mascareta (que cobrisca nas i boca) en la via pública, en espais a l'aire lliure i en qualsevol espai tancat d'ús públic o que es trobe obert al públic, sempre que no siga possible mantindre una distància de seguretat interpersonal d'almenys dos metres, per a persones de sis anys en avant. Queden exemptes les persones que tinguen una justificació per motius sanitaris.

MOBILITAT

Es pot circular pels municipis que integren la mateixa província de residència. Per a altres províncies, només es pot per motius autoritzats (laborals, sanitaris, de força major...).

ECONOMIA (Més informació a adl1@portademariola.com)

Es va publicar el DECRET 58/2020, el 8 de maig, del Consell, d’aprovació de bases reguladores per a la concessió directa d’ajudes a treballadors i treballadores acollits a una reducció de jornada a conseqüència de la Covid-19.
El DECRET 59/2020, de 8 de maig, del Consell, va publicar l’aprovació de les bases reguladores i de concessió directa de subvencions a entitats, empreses i persones en règim d’autònom del sector primari (agricultura, ramaderia...) que han patit pèrdues econòmiques per la Covid-19.

EXÀMENS

S’informa de la Resolució de 13 de maig de 2020, del director general de Política Lingüística i Gestió del Multilingüisme, de SUSPENSIÓ de la convocatòria de les proves per a l’obtenció dels certificats oficials administratius de coneixement del valencià per a l’any 2020.

Moltes gràcies per la seua responsabilitat i civisme. Gràcies per fer cas de les indicacions i guardar les distàncies i els horaris, així com extremar la higiene. Hem de mantindre’ns alerta i no baixar la guàrdia. Siguem responsables. La joventut també ha de ser responsable i complir amb les mesures d’higiene i distàncies de seguretat. I, com no, gràcies a totes les persones que mitjançant la seua professió estan treballant pel bé general. Ajudem-los des de la nostra responsabilitat.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Banyeres

La Reliquia de Banyeres de Mariola declarada festa d'Interés Turístic Provincial

Es reprÉn la venda a les parades exteriors del Mercat Municipal

El director general de Turismo, Herick Campos, destaca el efecto dinamizador de la Red Tourist Info en el treinta aniversario de su creación

El Mercat Municipal de Banyeres de Mariola reprén la seua activitat


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.