Visitem el Museu Valenci del Paper que recentment ha obtingut el reconeixement de la "Q" de qualitat turstica


  15-02-2020 | Banyeres   |  Visitas:398
Actualitat

Banyeres

Coneixem el Museu, el seu espai musestic, les seues activitats i propostes, aix com la importncia del paper a les nostres comarques de la m de la Tcnic de Turisme Lydia Va.

El museu Valenci del Paper es va inaugurar el 25 de mar de 1997 a la torre de la Font Bona de Banyeres de Mariola (Alacant). Al cap de dos anys, el 21 de maig de 1999, va ser traslladat a la seua ubicaci actual al xalet de Vila Rosario, construt en 1903 i situat al parc homnim. El museu, creat originalment a partir les donacions de Juan Castell Mora, exposa el procs artesanal de fabricaci de paper, illustrat amb els objectes utilitzats i maquetes d'antics molins, entre altres. Destaquen aix mateix els 1300 llibrets de paper de fumar, les filigranes d'entre els segles XVII i XX, anuncis de fbriques de tabac, joguines de paper i un llarg etctera. Posseeix a ms una mplia biblioteca especialitzada, amb ms de 1500 volums.

El museu disposa les seues peces en 6 sales repartides en 3 plantes i el soterrani, on es troba un taller d'elaboraci manual del paper.

Molt prompte a #IntercomarcalTV podran veure el reportatge que hem preparat. Grcies a tot l'equip de Museus Banyeres de Mariola i Banyeres de Mariola Turisme per la seua amabilitat!
Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Banyeres

Coneixem les actuacions de Protecci Civil amb el temporal Gloria

Homenaje a Luis Miguel, gerente del Restaurante Pirmide. Descanse en paz

Visitem el Museu Valenci del Paper que recentment ha obtingut el reconeixement de la "Q" de qualitat turstica

Coneixem el Protocol de Violncia de Gnere

Valoraci de les actuacions realitzades desprs del dur temporal de neu


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.