“ESTÀS ACÍ!”… ha sigut el lema de la SOLANA TRAIL 201710-10-2017   |  Visitas:290

VII edició de La Solana Trail 2017 a Beneixama del passat diumenge 8 d´octubre. Aquesta carrera disposa d´un recorregut per la serra de Beneixama, oferint unes maravilloses vistes de la montanya i el vall de Beneixama.

RECORREGUT:
La carrera consta de 2 recorreguts diferents: K-17 y K-27.


DESNIVELL:
K-17: +530 m.
K-27: +1.036 m.

GRÀCIES – GRACIAS
… i sobretot per haver vingut i haver estat a Beneixama!

“ESTÀS ACÍ!”… ha sigut el lema de la SOLANA TRAIL 2017. Perque estar a Beneixama i participar a la Solana no voliem que fora únicament vindre i fer la cursa. Voliem fer-vos partíceps d’un sentiment i d’una il·lusió. D’un projecte que portem endavant amb tota l’estima i dedicació que quasi 1000 participants mereixen. A tots/es ENORMES gràcies!

Perque avui era el dia, era el moment. Era fer-vos sentir que estaveu al lloc correcte. Era que tots els voluntaris vos ajudaren a disfrutar-lo. Era que els patrocinadors ens aplanaren el camí. Era que notareu que corrieu o caminaveu de la mà de tot un poble.
Era tindre el dret a anar sobremotivats, a volar, a imaginar, a seguir sempre endavant. Era intentar-ho, era arriscar i anar a per totes. Era defendre allò en el que creus i sentir-se lliure. Era respectar-se.

Era que visquereu l’experiència o que la repetireu amb un xut d’adrenalina. Era que compartireu un camí i que comprenguereu que sempre hi ha una ruta alternativa. Era parar-se un instant i sentir eixe “waaaa! Quina pasada!”. Era sumar. Era fer un “click” al vostre cor. Era estar ací. Eras estar a Beneixama!

¡GRÀCIES!

Esperem que comprengueu qualsevol errada, que amb les mateixes ganes, millorarem la propera edició.
Salut a tots i on estigueu, visqueu amb ganes!
--- La bici i el vol ja tenen guanyadors ---

La Solana Trail, Beneixama


Beneixama, VII carrera de montaña Solana Trail 08/10/2017 from Intercomarcal TV on Vimeo.


Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Beneixama


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en