Beneixama celebra el dia de la Mare de Déu, de les Festes de Moros i Cristians


  09-09-2018 | Beneixama   |  Visitas:1357
Festes

Beneixama

El poble de Beneixama ha començat el Dia de la Mare de Déu amb la tradicional diana a les 8:00 hores del matí, que ha donat pas a la rendició d'honors a la capitana del dia, na Marta Cesteros Yagüe, al carrer Sant Cristóbal, 91.

A continuació, a les 9:00 hores se ha celebrat la missa de Companyies. Després de la missa tindrà lloc el Rogle.

A les 11:45 hores, els Capitans i Bandes de Música de les Comparses i Filaes s'han reunit a la plaça de l'Ajuntament per acompanyar la Corporació Municipal a la Missa Solemníssima, on ha participat la Societat Coral de Beneixama. Acabada la missa, s'ha disparat una mascletada a la plaá de l'Ajuntament i, tot seguit, cercavila de totes les Filaes i Comparses pels carrers de costum.

Ja per la vesprada, i a partir de les 18 hores, Serreta pels carrers de costum fins al castell on, a les 19:30 hores, es celebra l'ambaixada dels moros als cristians segons el text del poeta Pastor Aicart. Seguidament, a les 20:15 hores, guanyada del castell pel bàndol Cristià i, tot seguit, cordà.

A les 22:00 hores començarà la Solemne Processó amb la imatge de la Patrona precedida de totes les Comparses i Filaes. A l'entrada de la Mare de Déu a l'Església es dispararà un castell de focs d'artifici.

El dia acabarà a les 00:30 hores amb una revetlla amb l'orquesta Zona Zero

MISSA DE COMPANYIES:


ROGLE:


MISSA SOLEMNÍSSIMA:


SERRETA, AMBAIXADA I GUANYADA DEL CASTELL PEL BÀNDOL CRISTIÀ:SOLEMNE PROCESSÓ:Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Beneixama

Dia de l’Arbre

Preocupació en la localitat després de 48 hores sense subministrament elèctric

Coneixem al Grup de Danses de Beneixama que enguany celebren el seu 40 Aniversari

El presidente de la Diputación de Alicante visita Beneixama


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.