Celebraci de Santa Ceclia 2015 de la S.M. LA PAU


  01-12-2015 | Beneixama   |  Visitas:721

Novembre ja ha arribat, Santa Ceclia i msica per un grapat! Com tots els anys, la Societat Musical la Pau de Beneixama ompli el final de novembre de msica. El passat dia de Santa Ceclia vam comenar el dia amb la Diana, seguida de lesmorzaret del msic i les tradicionals cucanyes a la Plaa de lAjuntament. Aix, aquests preparatius no sn ms que laperitiu del que els oferir el proper cap de setmana la banda titular:


Dissabte 28 de novembre:

◾a les 20:00h: Concert Extraordinari de Sta. Ceclia a IAuditori Municipal

◾a les 22:30h: tradicional soparet del msic

◾a continuaci, festa dels msics al pub Discovery.


Diumenge 29 de novembre:
◾a les 11:00h: cercavila des del Centre Social per arreplegar als 8 nous educands.
◾a les 12:30h: Missa a Sta. Ceclia. En acabar, process i al finalitzar la process, la rifa de la cistella.

◾a les 14:30h: Dinar de Germanor de Sta. Ceclia al maset des Moros.


Cal ressaltar que el concert denguany ser a mode de cloenda del cicle musical iniciat pel nostre actual director En ngel Llus Ferrando Morales. Un cicle de 1583 dies exclusius, tan exclusius com el fet de ser un nombre primer de dies, i que sumats a un darrer dia oferint el concert de Santa Ceclia ens han portat per una srie de concerts on hem tingut loportunitat de viatjar amb les notes musicals a Amrica, Rssia o el s. XIX de Verdi i Wagner, sense oblidar les fresques nits destiu de pop-rock, jazz o taurines, aix com el gran treball de divulgaci de la msica del nostre arxiu on hem pogut participar de la gravaci dobres de clarinet i banda.

Daquesta manera amb el concert denguany podrem disfrutar tots de la msica dirigida pel nostre director i poder agrair-li tot el que ens ha aportat a la banda i al nostre poble.


Nous educands: Abraham Serra Flor (percussi), Andrea Bataller Pagn (saxof), Andrs Garca Prez (trompeta), Blanca Pay Aldaz (clarinet), Cristina Martnez Sanchis (percussi), Lourdes Valds Pay (clarinet), Marina Alonso Pay (clarinet), Paula Sanjun Molina (clarinet)

HAZ CLICK AQUI PARA VER EL VIDEO
Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Beneixama

Recogida de productos por los Labradores de Beneixama para el Asilo de Villena

Nerea Ivorra, perteneciente al Club Bdminton Benejama, ha sido convocada para representar al equipo nacional en la 'Total BWF Uber Cup Finals 2020'


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.