Biar celebra el 28 i 29 de desembre la Festa Del Balls Del Jesús De Biar


  28-12-2018 | Biar   |  Visitas:439

Cultura
Programa d’Actes

Divendres, 28 de desembre. Vespra dels Balls del Jesús

A les 21:00 hores: Nit d’albaes. Els balladors i balladores ens reunirem al voltant del foc, a casa de la reina, on es dedicaran versos als reis i a la resta de balladors. Des d’ací, convidem a tot el veïnat a participar d’aquesta nit tan especial. En acabar el cant de les albades, soparem tots i totes al voltant de la foguera.

Cantadors: Josep A. Aparici “Apa” i Teresa Segarra · Versador: Josemi Sánchez

Dissabte, 29 de desembre. Festa dels Balls del Jesús.

A les 16:00 hores: Arreplega de balladores. Els balladors es reuniran a casa de la reina i a continuació aniran a arreplegar a les balladores a les seues cases. Durant aquest acte seran acompanyats per la Colla de Dolçaines i Tabals “La Bassa la Vila” de Biar. A partir de les 16’30 h. la Taula dels Balls del Jesús convidarà amb dolços i licors a tot el veïnat que acudisca a la Plaça de l’Ajuntament per esperar l’arribada de les “Saguetes”.

A les 17:15 hores: Balls del Jesús, a la plaça de la Constitució. La parella de reis es disposarà al centre de la plaça per encetar la Volteta de la Reina. A continuació, tots junts ballaran les danses. Els balls conclouran amb la Volteta del Rosari.

Al remat, es realitzarà una gran xocolatada per a tots i totes els assistents. Totes les parelles s’adreçaran a l’Ajuntament, on seran obsequiades amb un refresc. Aquest acte estarà amenitzat amb música de xaranga, a càrrec de músics de La Canyada, per a que puguem ballar tots i totes.


ENTREVISTA:
DIVENDRES:


DISSABTE:


Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Biar

Presentada la app "Línea Verde" para notificar incidencias del municipio

Activitats per les I Jornades Feministes a Biar, de l’1 al 17 de març

Desfile de Carnaval

Jubilats i Pensionistes celebren el día dels Enamorats

Cassolada pels carrers de Biar

Festival de Corales en Biar

Ple extraordinari de l’Ajuntament de Biar

Los niños y niñas salen a la calle a jugar con sus abuelos y abuelas


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.