Celebració de la Festivitat de Sant Cristòfol


Comparte esta noticia en:

12-07-2018 | Biar   |  Visitas:166

om cada any el dia 10 de juliol se celebra el dia del Sant patró de la Vila de Biar, Sant Cristòfol. A continuació trobareu el programa d'actes:

DILLUNS, 9 DE JULIOL
A les 8 hores Toc d’alba i volteig general de campanes.
A les 13 hores Volteig general de campanes.
A les 21 hores Toc d’Ànimes i volteig general de campanes.
A les 22’30 hores CERCAVILA, a càrrec de la Societat Unió Musical de Biar. A continuació RONDA FESTIVA TRADICIONAL des de la Plaça de la Constitució, a càrrec de l’Associació d’Estudis Tradicionals “Sagueta Nova”.

DIMARTS, 10 DE JULIOL · Dia de Sant Cristòfol

A les 8’30 hores Toc d’alba i volteig general de campanes. Diana Florejada a càrrec de la Societat Unió Musical de Biar.

A les 9 hores Des de la plaça de la Constitució i el temple parroquial, la imatge de SANT CRISTÒFOL iniciarà l’eixida cap al Santuari de la Mare de Déu de Gràcia, acompanyada per la caravana de vehicles, a la qual estan convidats a participar tots els biaruts i biarudes. En arribar al santuari, serà oficiada la SANTA MISSA en sufragi de tots els difunts de Biar que hagen faltat en accident de circulació. Finalitzada la Missa, ESMORZAR DE SAQUET, durant el qual obsequiarem els qui hi assistisquen amb vi i olives.

A les 10’45 hores Tindran lloc les següents PROVES ESPORTIVES: salt doble a peu junt i tir de barra de 14 a 17 anys, de 17 anys en avant i per a majors.
Una vegada que hagen finalitzat les competicions, la caravana de vehicles tornarà al poble. Un punt arribada la imatge de Sant Cristòfol al passeig del Plàtano, serà disparada una mascletà. Tot seguit, iniciarem la marxa cap al Temple Parroquial, passant pel carrer que dóna nom al nostre patró. Quan arribem a la plaça de la Constitució, serà impartida la BENEDICCIÓ ALS VEHICLES.

A les 19 hores CERCAVILA a càrrec de la Societat Unió Musical de Biar.
A les 19’15 hores A la plaça de la Constitució, tindran lloc les tradicionals carreres: llarga, mitjana i curta. Hi haurà 3 carreres de xiquets i 3 de xiquetes d’entre les edats de 6 a 8 anys, de 9 a 11 anys i de 12 a 14 anys; i una carrera de sacs per a participants de 4 a 5 anys.

A les 20 hores SOLEMNE MISSA MAJOR
A les 21 hores SOLEMNE PROCESSÓ de la imatge del Sant per l’itinerari de costum.
Al remat d’aquesta, DANSES a la plaça de la Constitució.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Biar

Hablamos con FADEMUR sobre el I Encuentro de Mujeres Rurales de la Comunidad Valenciana en Biar

Llegó a Biar el I Encuentro de Mujeres Rurales de la Comunitat Valenciana

Tot Preparat per Mig Any Fester a Biar

"La Brúixola" a la Ermita Sants de la Pedra a Biar

Activitats organitzades per la festivitat de Tots Sants

Inversió de Conselleria per a la museïtzació i adecuació del Castell de Biar

Biar se engalana para recibir el I Encuentro de Mujeres Rurales de la Comunidad Valenciana organizado por FADEMUR-PV

Video de la I Gala de l´esport

Celebració del Mig Any Fester


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en