Inversió de Conselleria per a la museïtzació i adecuació del Castell de Biar


Comparte esta noticia en:

08-11-2018 | Biar   |  Visitas:179

Este matí s'ha presentat l'inversió que des de Conselleria s'ha aprobat per a portar a terme el Projecte d'Adequació de l'accessibilitat, dinamització i museïtzació del Castell de Biar. El projecte ha sigut redactat per l'equip multidisciplinari liderat l'arquitecte Ángel Rocamora, especialitzat en el disseny expositiu , projectes museogràfics i espais culturals.

A la roda de premsa han assistit Julio Sanjuan, alcalde de Biar, i Antonio Such Botella, Director General d'Administracions Locals, que han destacat la importància d'este projecte.

L'actuació en el castell de Biar remarca en la connexió directa entre urbanisme, cultura i història connectant encara més l'activitat cultural de Biar amb els recursos patrimonials de què disposa, connectant els monuments propis de Biar i els distints itineraris culturals d'esta amb els recursos naturals que s'endinsen en les valls i muntanyes que rodegen la població.

El punt que es pren com a base estratègica de la intervenció està just a oferir-se com a alternativa al turisme de Sol i Platja amb què es relaciona la província d'Alacant, posicionant-se enfront del mateix però al mateix temps aprofitant la bona connexió amb la ciutat d'Alacant per a postular-se com a alternativa factible al turista que busca una vivència molt més profunda i directa en la que primen les experiències que proporciona el lloc.
Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Biar

Biar celebra el 28 i 29 de desembre la Festa Del Balls Del Jesús De Biar

Concierto de Navidad con la soprano Teresa Albero

Cavalcada i regals del Reis Mags

Concert de Nadal per la Massa Coral "Mare de Déu de Gràcia"

Pregó anunciador de la visita dels Emissaris Reials de SSMM els Reis Mags d´Orient

La Brújula nos lleva a conocer mejor las ermitas conquista de Biar

Arriba un any més a Biar la festa de Sant Antoni Abat

Presentació de la quedada solidària ALMOHADAS DEL CORAZÓN

La Brújula nos lleva a conocer esta semana las emblemáticas fuentes del Pueblo de Biar.


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.