Inversió de Conselleria per a la museïtzació i adecuació del Castell de Biar


Comparte esta noticia en:

08-11-2018 | Biar   |  Visitas:95

Este matí s'ha presentat l'inversió que des de Conselleria s'ha aprobat per a portar a terme el Projecte d'Adequació de l'accessibilitat, dinamització i museïtzació del Castell de Biar. El projecte ha sigut redactat per l'equip multidisciplinari liderat l'arquitecte Ángel Rocamora, especialitzat en el disseny expositiu , projectes museogràfics i espais culturals.

A la roda de premsa han assistit Julio Sanjuan, alcalde de Biar, i Antonio Such Botella, Director General d'Administracions Locals, que han destacat la importància d'este projecte.

L'actuació en el castell de Biar remarca en la connexió directa entre urbanisme, cultura i història connectant encara més l'activitat cultural de Biar amb els recursos patrimonials de què disposa, connectant els monuments propis de Biar i els distints itineraris culturals d'esta amb els recursos naturals que s'endinsen en les valls i muntanyes que rodegen la població.

El punt que es pren com a base estratègica de la intervenció està just a oferir-se com a alternativa al turisme de Sol i Platja amb què es relaciona la província d'Alacant, posicionant-se enfront del mateix però al mateix temps aprofitant la bona connexió amb la ciutat d'Alacant per a postular-se com a alternativa factible al turista que busca una vivència molt més profunda i directa en la que primen les experiències que proporciona el lloc.
Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Biar

Celebració del Mig Any Fester

Hablamos con FADEMUR sobre el I Encuentro de Mujeres Rurales de la Comunidad Valenciana en Biar

Llegó a Biar el I Encuentro de Mujeres Rurales de la Comunitat Valenciana

Tot Preparat per Mig Any Fester a Biar

Un emprendedor de Biar camino de Silicon Valley

I Antología poética Gramática Parda

"La Brúixola" a la Ermita Sants de la Pedra a Biar

Activitats organitzades per la festivitat de Tots Sants

Inversió de Conselleria per a la museïtzació i adecuació del Castell de Biar


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en