Actes Dimecres 25 d’abril, Dia del Sant Crist


Comparte esta noticia en:

26-04-2018 | Banyeres   |  Visitas:366

8:00 h. Concentració als voltants de la finca “El Morer”, on seran alçats els nous capitans i es ballaran les banderes. A continuació, inici de l’acte d’arcabusseria
fins a l’Ermita de Sant Jordi, on es dispararà una salva d’honor per filà en record dels nostres avantpassats. Es continuarà fins al cementeri, on tindran lloc les tradicionals Salves d’Honor.

Al voltant de les 9:30 h. Santa Missa en sufragi per tots els difunts. Posteriorment, esmorzar als voltants de l’Ermita del Sant Crist.

12:00 h. Signatura dels nous capitans al Llibre d’Or de la Confraria del Sant Crist a l’Ermita. Després, a la porta, Alçà de capitans. Tot seguit baixaran disparant fins l’Ermita de La Malena.

13:00 h. Conversió del Moro al Cristianisme o “Despojo” davant l’Ermita de La Malena. Seguidament es ballarà el “Ball Moro” per la Filà de Moros Vells. A continuació, els festers baixaran disparant fins a la plaça Major.

A les 17:30 h. seran alçats, a la plaça Major, els nous capitans del Bàndol Cristià i a les 18:00 h. els del Bàndol Moro. En ambdós casos es ballaran les banderes en el seu honor. Acabat l’acte, trasllat dels Sants Jordiets a casa dels nous capitans.

23:30 h. Cordà a la plaça Major


Banyeres, Festes, acte d´arcabusseria i Santa Missa en sufragi per tots els difunts 25/04/2018 from Intercomarcal TV on Vimeo.


Banyeres, Festes, esmorzar, signatura dels nous capitans al Llibre d’Or i Alçà de capitans 25/04/2018 from Intercomarcal TV on Vimeo.Banyeres, Festes, Despojo i Ball Moro 25/04/2018 from Intercomarcal TV on Vimeo.


Banyeres, Festes, Ballà de Banderes en honor als nous capitans 25/04/2018 from Intercomarcal TV on Vimeo.
Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Banyeres

Concert extraordinari de Santa Cecilia de la Societat Musical Banyeres de Mariola

L’Ajuntament de Banyeres de Mariola adquireix un nou vehicle elèctric per a Serveis Socials

Un nou programa de "Prop de tu" amb l'Associació de Discapacitats de Banyeres de Mariola

Entra en servei el nou aparcament d’Àngel Torró

Parlem amb el president de l'Associació d'amics dels Reis Mags

Xirimites i tabals "El Braçal" de Banyeres de Mariola


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en