El Mercat Municipal de Banyeres de Mariola reprén la seua activitat


  26-05-2020 | Banyeres   |  Visitas:102
CORONAVIRUS

Banyeres

El proper dimecres, 27 de maig, s’inicia la venda a les parades exteriors del Mercat Municipal en horari de 8:00 a 13:30 hores. Es farà adoptant totes les mesures de seguretat requerides i amb aforament limitat, per la qual cosa es demana comprensió i paciència als usuaris. La zona estarà delimitada i tancada. L’accés es farà pel carrer Els Àngels i l’eixida s’haurà de fer pel carrer Francesc Berenguer Mora. Quan acabe l’horari de venda, el servei de neteja municipal desinfectarà els carrers on s’ubiquen les parades.

És molt important seguir les següents normes: cal posar-se el gel hidroalcohòlic que es facilitarà en l'accés. És obligatori l’ús de màscara. S'atendrà un client per cada venedor. S’haurà d’esperar el torn per a ser atès situant-se sobre la marca que hi haurà al paviment, a dos metres de la persona que està comprant. Haurà de seguir-se l'ordre de parades evitant tornar arrere per a evitar la doble circulació de persones. S’haurà de mantindre una distància social de 2 metres. Caldrà evitar el contacte físic amb altres clients. Només es podrà estar el temps imprescindible per a fer la compra. No es podrà tocar el gènere.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Banyeres

Les Festes de La Malena de Banyeres de Mariola tenen nova Junta

Nova junta de La Malena

Visita guiada al catell de Banyeres de Mariola

Parlem amb la nova Junta de la Llegenda del Drac en el seu 40è Aniversari

Desè aniversari de l'Oficina de Turisme a Villa Rosario

Programació Festes de la Malena 2020 organitzat per la Comissió de festes de La Malena

L'Ajuntament de Banyeres de Mariola fa pública la seua oferta formativa per adults del curs 2020-2021

Dimiteixen dos regidors al plenari de Juny

Canvis en el serveis d´autobusos 18/06/20


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.