Obertura Piscina Banyeres de Mariola


  15-07-2020 | Banyeres   |  Visitas:277
Actualitat

Banyeres

La piscina municipal ha obert recentment les seues portes apostant per donar aquest servei a tot el veïnat, malgrat la crisi sanitària. És per aquest motiu que s’han hagut de realitzar algunes accions i recomanacions per a tots els usuaris i usuàries. De totes aquestes noves normes de funcionament parlarem amb el responsable i coordinador dels cursos, així com amb l’alcalde de Banyeres, Josep Sempere qui gestiona l’àrea d’esports, actualment.

També coneixerem l’opinió d’algunes de les persones que estaven fent-ne ús. Si volen coneixer tots els detalls no poden perdre’s aquest referescant reportatge.

Normes de funcionament de Piscina 2020

La data d’inici de la temporada de piscina serà el dissabte 27 de juny.
L’horari d’ús de la piscina serà de 10 a 20h ininterrompudament, amb una franja horària (10 a 11h) reservada a les persones majors de 65 anys.

En tot cas, sempre s’accedirà amb la corresponent CITA PRÈVIA, que es realitzarà personalment a la piscina o al telèfon 644502866 (de 10 a 20 h).

Només es podrà reservar per a un torn; i fins que aquest no haja estat utilitzat no es permetrà fer una nova reserva. L’antelació màxima de la reserva serà d’un màxim d’una setmana vista.

La piscina estarà oberta exclusivament amb qualitat d’ús esportiu (nadar, fer llargs), és a dir, no es podrà accedir a romandre en la gespa (prendre el sol…) ni a fer cap altra activitat que implique un ús diferent al carrer assignat.

L’aforament segons la legislació vigent per garantir distanciament:
Amb curset: 10 persones per curs.
Sense curset: 2 persones per carrer.
A les zones comuns, i sempre sense excedir de l’aforament esmentat, s’haurà de mantenir en tot moment la distància mínima interpersonal de 1,5m o l’obligatorietat de l’ús de la mascareta en cas d’impossibilitat.
A l’entrada al recinte es disposaran els objectes personals a les zones habilitades i en cap moment es farà ús directe de la gespa.
Els abonaments, així com les entrades es podran gestionar, com anys anteriors a la mateixa piscina municipal.
Els vestuaris romandran tancats, i per a poder utilitzar el bany, s’haurà de demanar la clau als conserges o socorristes. Aquestes mesures s’adopten per tal de garantir sempre la desinfecció entre usuaris.
El funcionament respecte a les consideracions anteriors, podran variar en funció de l’evolució de les restriccions, la demanda i la necessitat d’accés per part dels usuaris.
Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Banyeres

Firma en el llibre d'Or de la Confraria per D. Ramón Micó Colomer

Conocemos La Frutería Serra Mariola Gourmet

Programa especial "Día a día Fresh" des de Banyeres de Mariola

Missa solemne en honor al patró en el temple parroquial en homenatge a la Relíquia de Sant Jordi 06/09/2020


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.